To je to što me zanima!

Kylie Minogue u 53. je pozirala u ogrtaču do guze: Ti si kao vino

Pjevačica je zavodljivo gledala u kameru, ogrtač joj nije uspio sakriti ni guzu, što je oduševilo mnoge. Pisali su joj da je savršena i da i dalje može imati muškarca kojeg god poželi
Vidi originalni članak

Pjevačica Kylie Minogue (52) često s onima koji je prate, a takvih je više od dva milijuna, podijeli informacije iz svakodnevnog života. Tako se ovih dana pohvalila da je odradila još jedno snimanje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Objavila je fotografiju na kojoj sjedi u kratkom zelenom baršunastom ogrtaču, koji bi, pisali su fanovi, mogao proći i kao sako, ali tek onda bi se svi začudili jer ništa ne nosi ispod. 

U svakom slučaju, mnoge je fascinirala svojim fantastičnim izgledom i tijelom, iako je zakoračila u šesto desetljeće. Uputila je zavodljivi pogled prema kameri, a u prvom planu su njezine vitke noge koje je prekrižila.

- Čini se da ti stariš unatrag - napisala joj je jedna obožavateljica, a druga se složila pa nastavila:

- Svaki dan si sve ljepša. Ti si najseksi osoba na planeti.

MINOGUE U PROBLEMU Uništava joj biznis: Kylie ima jedan problem - zove se Kylie...

Kylie je početkom studenog izdala novi album 'Disco' koji je poharao top ljestvice. Ima razloga za slavlje jer su njezini albumi došli na prvo mjesto glazbene ljestvice u Velikoj Britaniji tijekom pet različitih desetljeća, zbog čega je ušla u povijest. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Cirenac 13.12.2020.

    Lijep ogrtač.

  • 13.12.2020.

    Mlađoj napraviti dite i živjeti sa iskusnijom koja drži do sebe ♥️

  • jamesbond7777 13.12.2020.

    Koje vinoo?? Delanec... Prosek🙄😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare