Show

Komentari 17

Kylie Minogue u 53. je pozirala u ogrtaču do guze: Ti si kao vino

Kylie Minogue u 53. je pozirala u ogrtaču do guze: Ti si kao vino

Pjevačica je zavodljivo gledala u kameru, ogrtač joj nije uspio sakriti ni guzu, što je oduševilo mnoge. Pisali su joj da je savršena i da i dalje može imati muškarca kojeg god poželi

Pjevačica Kylie Minogue (52) često s onima koji je prate, a takvih je više od dva milijuna, podijeli informacije iz svakodnevnog života. Tako se ovih dana pohvalila da je odradila još jedno snimanje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Objavila je fotografiju na kojoj sjedi u kratkom zelenom baršunastom ogrtaču, koji bi, pisali su fanovi, mogao proći i kao sako, ali tek onda bi se svi začudili jer ništa ne nosi ispod. 

U svakom slučaju, mnoge je fascinirala svojim fantastičnim izgledom i tijelom, iako je zakoračila u šesto desetljeće. Uputila je zavodljivi pogled prema kameri, a u prvom planu su njezine vitke noge koje je prekrižila.

- Čini se da ti stariš unatrag - napisala joj je jedna obožavateljica, a druga se složila pa nastavila:

- Svaki dan si sve ljepša. Ti si najseksi osoba na planeti.

Kylie je početkom studenog izdala novi album 'Disco' koji je poharao top ljestvice. Ima razloga za slavlje jer su njezini albumi došli na prvo mjesto glazbene ljestvice u Velikoj Britaniji tijekom pet različitih desetljeća, zbog čega je ušla u povijest. 

Najčitaniji članci