To je to što me zanima!

Kylie se ipak ne udaje, ali je za haljinu 'iskeširala' 145.000 kn

Najmlađa samoostvarena milijarderka na svijetu unajmila je jahtu kojom još uvijek krstari po Italiji, a tjedni najam luksuznog plovila koštao ju je 1,2 milijuna dolara, što je gotovo osam milijuna kuna
Vidi originalni članak

Milijarderka Kylie Jenner (22) zaintrigirala je pratitelje kad su ju paparazzi ulovili kako nosi dugu bijelu haljinu, nalik na vjenčanicu te utrčava u privatni avion. Međutim, Kylie se ipak ne udaje za repera Travisa Scotta (28) već je raskošna bijela haljina bila za proslavu njezina 22. rođendana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kylie je na tulumu nosila pernatu haljinu koju je svojedobno dizajnirao Oscar de la Renta. Haljina košta vrtoglavih 145 tisuća kuna. 

Jenner je tijekom proslave izmijenjala nekoliko haljina pa se tako fotografirala i u rozoj pernatoj haljini brenda The Attico koja je jeftinija od prethodne te košta oko 30.000 kuna. 

Najmlađa samoostvarena milijarderka na svijetu unajmila je jahtu kojom još uvijek krstari po Italiji, a tjedni najam luksuznog plovila koštao ju je 1,2 milijuna dolara, što je gotovo osam milijuna kuna. 

Travis je Kylie kupio sat koji vrijedi 650.000 kuna te dijamantnu ogrlicu s privjeskom u obliku zaštitnog znaka njenog kozmetičkog carstva.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • S.T.A.R.S 13.08.2019.

    Sad kad sa pročitao to mogu se iči fino pokenjat.....

  • 13.08.2019.

    uziva i troši novac

  • jajastiko 13.08.2019.

    Lutke od krvi bez trunke ideje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare