To je to što me zanima!

L. Šerbedžija u Zagrebu je carskim rezom rodila kćer

Glumica je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila djevojčicu jučer oko 11 sati. Suprug nije bio uz nju jer je s njihovim sinom Sergejom u Beogradu
Vidi originalni članak

Curica je na svijet došla teška 3,4 kilograma i dugačka 49 centimetara. Lucija Šerbedžija (36) kćer je rodila carskim rezom u srijedu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Uz glumicu nije bio suprug, redatelj Filip Gajić (41), koji se s njihovim dvogodišnjim sinom Sergejom nalazi u Beogradu.
- Presretan sam. Lucija se odlično osjeća, a beba je dobila ocjenu deset. Lucija me zvala odmah poslije poroda, a Sergej i ja ćemo ići po nju kad će izlaziti iz bolnice. Nismo se još odlučili za ime. Ja se zezam pa svima govorim da će se zvati Šeherezada. No, to je samo radno ime, razmišljamo o nekoliko imena pa ćemo odabrati - kazao je Filip Gajić za srpski Blic. Redatelj je rekao i da će rođenje kćerke proslaviti s trubačima. Par je u braku nešto manje od četiri godine, a zbog posla prisiljeni su živjeti na relaciji Zagreb-Beograd. Filip ima i kćer Nataliju iz prvog braka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • vemi 15.04.2010.

    Šta i ona ne ide u Beograd, zajedno sa taticom, koji je tamo i proveo ratne godine!???

  • citizen 15.04.2010.

    Cestitam Luciji..........

  • non blondes 15.04.2010.

    Baš me briga za nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare