To je to što me zanima!

Lady GaGa i Bradley Cooper su nasmijali fanove i postali hit...

Lady GaGa i Bradley Cooper pojavili su se na konferenciji za film na kojoj su ispred njih bile pločice s njihovim imenima. Na glumčevoj je pisalo B. Cooper dok je na onoj pjevačice bilo L. GaGa
Vidi originalni članak

Pjevačica Lady GaGa (32) privukla je mnogo pažnje na filmskom festivalu u Veneciji na kojem promovira mjuzikl 'Zvijezda je rođena' u kojem igra glavnu ulogu. Prvo je oduševila fanove kada je odbila kišobran noseći haljinu od perja na crvenom tepihu, a potom ih nasmijala s glumcem Bradleyjem Cooperom (43). 

Lady GagGa i Cooper pojavili su se na konferenciji za film na kojoj su sjedili za stolom i ispred njih su bile pločice s njihovim imenima. Na glumčevoj je pisalo B. Cooper dok je na onoj pjevačice bilo L. GaGa što je zabavilo njihove fanove koji su napravili 'meme', fotografije s prigodnim tekstom koje su se proširile društvenim mrežama. 

 

- Razmišljam o L. GaGi. Umirem zbog njezinog imena na ploči. Kao da znaju da joj Lady nije prvo ime. To 'L' znači legenda - komentirali su obožavatelji. Komentirali su kako je Lady daleko od prvog imena pjevačice koja se zapravo zove Stefani Joanne Angelina Germanotta. Amerikanka, koja ima talijanske i francusko-kandske korijene, svoje scensko ime je uzela iz pjesme pokojnog Freddieja Mercuryja i njegove grupe Queen 'Radio Gaga'

- Moj producent me počeo zvati Lady GaGa kada sam mu dolazila u studio - rekla je i 'okrivila' svog suradnika i bivšeg dečka Roba Fusarija (42). Cooper je režirao i producirao romantičnu dramu 'Zvijezda je rođena' i u njoj je utjelovio glazbenika koji je u vezi s likom koji tumači pjevačica. 

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Idi na 24sata

Komentari 10

  • It's kišing 07.09.2018.

    Mene baba pitala jesu li Lady Gaga i Lady Di sestre... Mislila da im je ''Lady'' prezime...

  • lipomoremoje 07.09.2018.

    upravo sam si odrezao nokte i oprao zube......sad planiram ic na wc

  • 06.09.2018.

    im bolje hitove od adele

Komentiraj...
Vidi sve komentare