To je to što me zanima!

Lady GaGa je glazbenica godine, Grande i boy bend se proslavili

Ariana Grande i Lady GaGa nakon uspješne suradnje predvodile su ovogodišnju MTV-jevu dodjelu s najviše nominacija, a na kraju je svaka osvojila četiri titule, no toliko je osvojila i južnokorejska pop senzacija
Vidi originalni članak

Iako je pandemija Covid-19 virusa potpuno poremetila planove glazbene industrije u 2020. godini, ovogodišnja dodjela MTV-jevih video glazbenih nagrada ipak nije izostala. Sve se odigralo, dakako, u posebnim uvjetima i s nekoliko različitih lokacija u New Yorku. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Show je 'ukrala' pop ikona Lady GaGa (34), kako svojim stylingom i maskama, tako i nagradama. Ususret dodjeli, upravo GaGa i Ariana Grande (27) predvodile su listu onih s najviše nominacija, a na kraju su obje pjevačice osvojile po četiri titule. Isto toliko osvojila je i boy bend senzacija, južnokorejski BTS (Bangtan Boys). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv) on

- Ovo mi znači puno više nego li možda mislite. Glazbom se bavim još otkad sam bila djevojčica i iako sam i tada imala velike planove, ovo zaista nisam mogla ni sanjati - rekla je Lady GaGa u svom pobjedničkom govoru.

Ona se nakon ceremonije može pohvaliti titulom izvođačice godine, a najbolja je pjesma 'Rain On Me', GaGina suradnja s Grande. Najbolji video spot je onaj kanadskog glazbenika The Weeknda za singl 'Blinding Lights', a ista pjesma je najbolja i u R&B kategoriji.

Najbolje novo ime je reperica Doja Cat, pop kategorije poharao je spomenuti k-pop bend BTS, koji uživa veliku popularnost kod mlađe publike, najbolja rock pjesma je 'Orphans' benda Coldplay, a u alternativnoj kategoriji MTV je singlom godine proglasio 'Bloody Valentine' repera Machine Gun Kellyja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare