Obavijesti

Show

Komentari 0

Lady GaGa je glazbenica godine, Grande i boy bend se proslavili

Lady GaGa je glazbenica godine, Grande i boy bend se proslavili
1

Ariana Grande i Lady GaGa nakon uspješne suradnje predvodile su ovogodišnju MTV-jevu dodjelu s najviše nominacija, a na kraju je svaka osvojila četiri titule, no toliko je osvojila i južnokorejska pop senzacija

VIDEO

Iako je pandemija Covid-19 virusa potpuno poremetila planove glazbene industrije u 2020. godini, ovogodišnja dodjela MTV-jevih video glazbenih nagrada ipak nije izostala. Sve se odigralo, dakako, u posebnim uvjetima i s nekoliko različitih lokacija u New Yorku. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:27

Show je 'ukrala' pop ikona Lady GaGa (34), kako svojim stylingom i maskama, tako i nagradama. Ususret dodjeli, upravo GaGa i Ariana Grande (27) predvodile su listu onih s najviše nominacija, a na kraju su obje pjevačice osvojile po četiri titule. Isto toliko osvojila je i boy bend senzacija, južnokorejski BTS (Bangtan Boys). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv) on

- Ovo mi znači puno više nego li možda mislite. Glazbom se bavim još otkad sam bila djevojčica i iako sam i tada imala velike planove, ovo zaista nisam mogla ni sanjati - rekla je Lady GaGa u svom pobjedničkom govoru.

Ona se nakon ceremonije može pohvaliti titulom izvođačice godine, a najbolja je pjesma 'Rain On Me', GaGina suradnja s Grande. Najbolji video spot je onaj kanadskog glazbenika The Weeknda za singl 'Blinding Lights', a ista pjesma je najbolja i u R&B kategoriji.

Najbolje novo ime je reperica Doja Cat, pop kategorije poharao je spomenuti k-pop bend BTS, koji uživa veliku popularnost kod mlađe publike, najbolja rock pjesma je 'Orphans' benda Coldplay, a u alternativnoj kategoriji MTV je singlom godine proglasio 'Bloody Valentine' repera Machine Gun Kellyja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.