To je to što me zanima!

Lady GaGa: Lezbijke me jako obožavaju, a i ja njih baš volim

Pjevačica ne krije da je prije veze s Taylorom Kinneyjem često izlazila u lezbijske klubove i da joj, ako bi joj se netko svidio, nije bilo važno je li muško ili žensko
Vidi originalni članak

Lady GaGa (27) prije Taylora Kinneya (32), s kojim je u vezi dvije godine, izlazila je i imala avanture sa ženama.

- Nekoć sam stalno išla u lezbijske klubove. Ako mi se netko svidio, nije bilo bitno je li muško ili žensko - rekla je pjevačica.

Lady GaGa i Taylor upoznali su se 2011. godine na snimanju spota za njezinu pjesmu 'You and I'. S obzirom na to da je pjevačica tijekom godine uglavnom na turneji, a da Taylor najviše vremena provodi u Chicagu gdje snima seriju 'Chicago Fire', na svojoj vezi stalno moraju raditi. 

- Sav novac koji imam potrošim na kartu za avion kako bih vidio one koje volim, svoju obitelj i djevojku - izjavio je u studenom prošle godine Taylor koji razmišlja i o obitelji.

- Htio bih majci podariti unuke. Mislim da bih bio dobar tata, to će mi biti zadovoljstvo. Već imam 31. godinu, to je sasvim normalno. GaGa i ja vjerujemo jedno drugom i u sretnoj smo vezi - zaključio je glumac.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dedek56 13.09.2013.

    ako joj propadne pjevačka karijera čaku ju mjesto radovnog profesora sexualnog odgoja kad ministra jovanovića!! čitajući 4 modul,ona gaga bi bila odlikašica po svom sexualnom opredjeljenju..................

  • kung fu panda 13.09.2013.

    više me ničim ne može iznenaditi

  • nynyny 12.09.2013.

    Zene ju privlace samo fizicki, a muskarci i fizicki i emocionalno... Nikad se nije sad bas zaljubila u neku zenu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare