To je to što me zanima!

Lady Gaga: 'Na lijekovima sam i imam PTSP, ali preživljavam'

Guram dalje, i želim da svi oni koji se bore s nečim, da znaju, da idu dalje, da mogu sve to preživjeti, pa čak osvojiti i Oscara kao ja, ispričala je pjevačica
Vidi originalni članak

Pjevačica Lady Gaga (33) za magazin Elle progovorila je o mentalnom zdravlju i važnosti dobrote u svijetu. Tako je otkrila kroz kakve je sve bolne traume i sama prošla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Gaga su u nekoliko navrata silovali kada je imala 19 godina, zbog čega se danas bori s PTSP-om.

- Imam PTSP. Imam kroničnu bol. Neuropatsku bol koja je rezultat traume je dio mog života. Na lijekovima sam, imam i nekoliko doktora. Tako ja preživljavam. Ali guram dalje, i želim da svi oni koji se bore s nečim, da znaju, da idu dalje, da mogu sve to preživjeti, pa čak osvojiti i Oscara kao ja - ispričala je. 

- Dugo sam se rezala. Samoozljeđivanje sam uspjela zaustaviti kada sam shvatila da to što radim činim kako bi pokazala ljudima da sam u boli umjesto da im kažem. Govorim ovo s mnogo poniznosti i snage. Zahvalna sam što to više ne radim i ne želim to romantizirati - dodala je priznajući kako je bila sklona samoozljeđivanju. 

'CRNA UDOVICA' GaGa ponovno glumi: Postaje supruga ubijenog šefa Guccija

Nekad je mislila kako nema povratka nakon traume. Bila je u fizičkoj, mentalnoj i emotivnoj dobi. Kaže kako lijekovi djeluju, ali je terapija potrebna. 

Na kraju je svima onima koji se nalaze u sličnoj situaciji podijelila koristan savjet.

- Jedna stvar koju bih sugerirala svima onima koji se bore sa suicidalnim mislima i koji se samoozljeđuju je da koriste led. Ako stavite ruke u zdjelu s ledenom vodom, to će šokirati vaš živčani sustav i vratiti vas u realnost -  zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Rvat12 08.11.2019.

    Odmah treba joj dati mirovinu i da bude predsjednica satorasa....(izuzetcima postovanje) laznim obavezno Lady Gagu za predsjednika

  • Iskrena mala 08.11.2019.

    i Irina ima traume i ptsp zbog tebe i onog pa se ne piše o tome.

  • SamoHetero 07.11.2019.

    Demon svih demona

Komentiraj...
Vidi sve komentare