To je to što me zanima!

Lady GaGa: Ni jedan dan prije spavanja ne skidam si šminku

Ne nanosi maskaru ni sjenilo, draža joj je tanka crta oko oka izvučena tušem. Ne sunča se niti odlazi u solarij, od toga nastaju bore. Nedostaje joj prirodna boja kose
Vidi originalni članak

Svaki dan u tjednu legnem spavati našminkana, no to mi ne predstavlja problem, imam dobre gene i ne bojim se da će mi zbog toga što ne skidam šminku propasti ten, pohvalila se Lady GaGa (24). 

Pjevačica poznata po ekstravagantnom modnom izričaju u torbi uvijek ima kremu sa zaštitnim faktorom.

- Ne volim lice izlagati suncu niti odlaziti u solarij jer se od toga stvaraju bore koje su zaista zadnje na planetu što mi treba - kaže GaGa te dodaje kako joj nedostaje njena prirodna smeđa kosa budući da je konstantno boji kako bi bila plavuša zbog čega joj kosa jako otpada.

Da slava nije tako bajna pjevačica je otkrila u intervjuu za časopis People. Kaže da je svaki dan bole noge od cipela s vrtoglavo visokim petama koje stalno nosi.

- Najbolji savjet koji mogu dati ženama da se lijepo osjećaju je da slijede svoj instinkt jer kad god se pokušavamo pretvarati da smo ono što nismo, to postane naporno i dosadno - kaže pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • JosJedanSam 21.03.2011.

    p.s. ima najadnije i najruznije pjesme na sceni, ali iz 'nekog' razloga, STALNO ju guraju!!! Siguran sam da caca masoncina nema veze s time!!!!

  • JosJedanSam 21.03.2011.

    Fascinantno kako ovu slusaju klinke i tetke!!!!

  • ravijojla 21.03.2011.

    A kaj tebe 'Anoreksičara' pere? Ti si njezin 'ogromni' fan, a da nisi možda malo i 'geeey', dečko , ha? Ili bi možda bio cura radije?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare