To je to što me zanima!

Lady GaGa preminuloj curi Ani posvetila svoj koncert

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je tijekom koncerta u manchesterskoj Areni, sa suzama u očima, obožavateljima rekla kako cijeli koncert posvećuje preminuloj djevojci
Vidi originalni članak

Pjevačica Lady GaGa prošli tjedan je pjevala u Machesteru. Koncert je započela govorom o djevojci koja se dugo borila s leukemijom.
- Svakoga je dana slušala predivnu glazbu. Bila je predivno 'malo čudovište'. Znam da je teško njenoj divnoj majci i divnom bratu. Ovaj koncert posvećujem Ani - rekla je GaGa te si na trbuh napisala 'Ana Monster' ili 'Ana čudovište', kako od milja pjevačica naziva svoje obožavatelje. Iako je prilično samouvjereno započela govor, već nakon nekoliko sekundi glas joj počeo drhtati te je počela zamuckivati. Na velikom videozidu moglo se vidjeti njeno tužno lice i suze u očima. Pjevačica je za smrt 15-godišnje obožavateljice saznala preko Twittera nakon što je Anin brat ostavio poruku na profilu.
- Ako ovo slučajno čitaš, Lady Gaga, želim ti zahvaliti jer si mojoj sestri bila motivacija i osjećam da ti dugujem. Ni ne mogu potpuno izraziti poštovanje i zahvalnost koju osjećam prema tebi. Ako sada na neko vrijeme prestanem slušati tvoju glazbu, jer mi je to trenutno prebolno, o tebi imam samo sve najbolje za reći - napisao je Anin brat.
- Večeras će 'Monsterball biti posvećen samo tebi, tvom duhu i tvom životu. Vrištit ćemo tvoje ime - napisala je pjevačica na Twitteru prije koncerta.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Bepo1606 06.06.2010.

    Možda Gaga ima večeg ali je i veči čovjek od tebe Kurcoslave.Mala svaka čast.

  • dubrovčanka 06.06.2010.

    Lady Gaga skidam kapu

  • dusansk 06.06.2010.

    A jest ružna........

Komentiraj...
Vidi sve komentare