To je to što me zanima!

Lady GaGa: Tetin duh me spasio od kokaina i LSD-a

Dok nije postala slavna, pjevačica se zaključavala u svoju sobu i ušmrkavala velike količine kokaina. Htjela je, kao i njeni idoli, inspiraciju naći u drogi
Vidi originalni članak

Mislila sam da ću umrijeti. Htjela sam biti kao umjetnici koje volim, Mick Jagger i Andy Warhol, i mislila sam da ću to postići jedino ako živim isto kao i oni. No, tada sam shvatila da je tatina sestra Joanne, koja je umrla s 19 godina, ušla svojim duhom u mene. Ona je bila slikarica i pjesnikinja, a ja sam u viziji vidjela da moram dovršiti ono što je ona započela, napisala je 23-godišnja Lady GaGa u svojoj novoj biografiji. Pjevačica je otkirla kako se, dok još nije bila poznata, zaključavala u svoju sobu i ušmrkavala velike količine kokaina, a uzimala je i opasno puno LSD-a. Na taj način htjela je pronaći inspiraciju za svoju glazbu. Prisjetila se i kako se jednom skinula na pozornici jer je htjela da ju publika, koja je bila nezainteresirana, primijeti. Skinula je sve sa sebe i ostala samo u grudnjaku, gaćicama i mrežastim čarapama. Takva je sjela na klavir i odjednom su je svi počeli slušati.
- Nakon toga odlučila sam kakva pop zvijezda želim biti - tvrdi pjevačica. Ubrzo poslije upoznala je producenta Roba Fusarija koji joj je rekao da ga podsjeća na Freddyja Mercuryja. Današnja zvijezda je rođena nakon što joj je on poslao poruku u kojoj je zabunom umjesto 'Radio GaGa' napisao 'Lady GaGa'. Između ostalog, mlada zvijezda je pisala i o svojoj ljubavi prema seksu, muškarcima i ženama. Svojoj prvoj velikoj ljubavi, rockeru Lucu Carlu, kuhala je polugola i posluživala mu je mesne okruglice.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • edinjo 07.02.2010.

    nije ,nije moja gagica jer da je ne bi sad to izjavila.

  • miki-zg 07.02.2010.

    Nekom se može svidjeti, nekom ne.. ali za razliku od onih \"projekata\" a la spice girl, britney spears... ova ima osjećaja za umjetnost i estetiku, i samostalnost u svemu (sama piše tekstove i glazbu), a samo 23... ako ništa drugo zbog tog joj se mora skinuti kapa.

  • Maya25_1 07.02.2010.

    Gaga je KRALJICA!!!!! A vi patnici i dušebrižnici koji govorite loše protiv ljudi crknite! Ona je bogata,uspješna,talentirana i drukčija!!! LONG LIVE GAGA.hehe!!:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare