To je to što me zanima!

Lady Gaga zaručena za bivšeg dečka? 'Ajme, koliki prsten!'

Gaga je u vezi s Michaelom Polanskyjem od 2020. godine, a početkom 2023. su prekinuli. On navodno nije bio spreman za brak i djecu, dok pjevačica je. Kasnije su opet viđeni zajedno
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Lady Gaga (37) nedavno je prošetala zapadnim Hollywoodom. Fotografi su je primijetili dok je koračala u crnoj modnoj kombinaciji te oduševili fanove novim fotkama. Ipak, njezini obožavatelji primijetili su jedan detalj na njezinoj ruci.

OPET ZAJEDNO Ljubavi dali drugu šansu? Lady Gaga u izlasku s bivšim dečkom

Gaga je nosila ogromni prsten, a fanovi su odmah započeli s nagađanjima da će pjevačica uskoro pred oltar.

- Je li ona to zaručena? - pitali su obožavatelji nakon što su vidjeli prsten.

Gaga je u vezi s Michaelom Polanskyjem od 2020. godine. Šuškanja o njihovoj ljubavi krenula su godinu dana ranije, a sve su priznali zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

NAŠAO SE NA REDATELJSKOJ STOLICI Cooper otkrio koga je htio prije Lady Gage u filmu 'Zvijezda je rođena': 'Kristaliziralo se ipak'

Nakon tri godine veze, početkom 2023. godine, navodno su prekinuli. Razlog njihovog prekida je navodno bio taj što je Gaga bila spremna za brak i djecu, dok on nije.

Ponovno su viđeni zajedno u listopadu 2023. Tada su se držali za ruke i nisu skidali osmijehe s lica. U to vrijeme svjedoci su priznali da je par izmjenjivao puno nježnosti, a Gaga je tada nastupala na Super Bowlu dok je Polansky viđen tijekom nastupa u VIP dijelu s njezinom majkom Cynthijom Germanottom.

POGLEDAJTE VIDEO: ČEKIĆ JE PRAVA STVAR ZA TRENING

Idi na 24sata

Komentari 2

  • superpametni 09.04.2024.

    Zamisli frajera koji nije spreman za brak i djecu s njom. Koja bena to moraš bit. A ona opet misli da je dobar...

  • Frulla 09.04.2024.

    Neće ti ova sarmu skuhat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare