To je to što me zanima!

Lady Gaga zavodljivim izlaskom iz bazena pokazala seksi tijelo

Pjevačica je objavila kratki video na društvenim mrežama u kojem izlazi u uskom narančastom bikiniju iz bazena, a mnoge fanove je oduševio njen izgled i vitka linija
Vidi originalni članak

Lady Gaga (35) ovog puta obožavatelje nije zaludila novom pjesmom, nego videom u kojem odjevena u oskudni bikini izlazi iz bazena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pohvalila se kratkim uratkom prije nekoliko dana na društvenim mrežama, a narančasti bikini i veliki dekolte posebno su se svidjeli pratiteljima.

'Zaradila' je preko dva milijuna lajkova i brojnih komentara očaranih njenim izgledom. 'Predivna si', 'Prava sirena', 'Kako si predivna' samo su neki od njih.

MODNA SURADNJA Lady Gaga 10. godišnjicu albuma 'Born This Way' proslavlja modnom kolekcijom

Pjevačica je nedavno proslavila desetu godišnjicu albuma 'Born This Way'.

- Versace je uvijek bio vođa. Oduvijek su Gianni, Donatella, Allegra slavili prekrasne boje ljubavi koje nosimo u sebi i dijelimo ih s drugima. Svi smo različiti, ali drugačije je lijepo. Hvala Donatelli na podršci LGBTQ + mentalnom zdravlju i desetoj godišnjici 'Born This Way - napisala je Gaga tada uz nekoliko fotografija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 24.07.2021.

    Uh exy zenska zgodna

  • Vito1 24.07.2021.

    Da nije iz bazena izašla zavodljivim koracima, nitko ju ne bi niti primjetio. Za to i postoje "novinari". Da objavljuju značajne događaje još značajnijih osoba. Ako želite ostati značajni, onda iz bazena izlazite zavodljivo, ne povodljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare