To je to što me zanima!

Lady GaGi nude 27 mil. kn da glumi u nastavku Zoolandera

Na popisu mogućih glumica su i Kate Moss, Kate Upton, Heidi Klum i Adriana Lima. Nastavak ove komedije sa Stillerom i Wilsonom snimat će se 2013. godine
Vidi originalni članak

Ben Stiller (46) još će jednom utjeloviti Dereka Zoolandera zajedno s Owenom Wilsonom (43) koji glumi Hansela McDonalda. Ponudu da glumi zajedno s njima dobila je i Lady GaGa (26) koja bi utjelovila djevojku za kojom dvojica manekena luduju. Nude joj 27 milijuna kuna. 

- GaGa je na vrhu popisa njihovih želja. Ima stav, talent i odličan smisao za humor - tvrdi izvor. 

Na popisu mogućih glumica su i Kate Moss, Kate Upton, Heidi Klum i Adriana Lima. Film će se početi snimati sljedeće godine. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ribbon 30.10.2012.

    Tužno je kako ne raspoznajete stvaran talent i predivnu, humorističnu i toplu osobu ispod svih tih perika, šminke i odjeće. To samo pokazuje kako ne vidite dalje od vanjštine. @_petra_ Svakodnevno se milijuni troše na filmove i glumce, sumnjam da će taj trend nestati, ne preostaje nam ništa drugo već prihvatiti ga, i ako ništa drugo, potrošiti ga na neke ljude koji zaista zaslužuju dobiti ulogu u nekom filmu i koji je znaju dobro odraditi,što je u ovom slučaju sama Gaga.

  • Friz_1 19.10.2012.

    Ako ce ona glumit djevojku za kojom luduju onda stvarno.. Nek promijene orijentaciju radje

  • king0812 18.10.2012.

    kome je ona vise interesantna da je toliko placaju?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare