To je to što me zanima!

Laka za 2000 eura tjedno ne želi u srpski Big Brother

Elvir Laković Laka odbio je ponudu beogradske producentske kuće Emotion za sudjelovanjem u ovogodišnjem reality showu "Veliki brat All Star"
Vidi originalni članak

Bosanski glazbenik Elvir Laković Laka odbio je ponudu beogradske producentske kuće Emotion za sudjelovanjem u ovogodišnjem reality showu "Veliki brat All Star". Ponuđeno mu je 2000 eura tjedno, prenosi "Dnevni avaz".
- Dragan Marinković Maca me je kontaktirao ispred producenata, ali ja sam rekao da ne želim učestvovati iako dobro plaćaju. Tjedni honorar stanovnika kuće "Velikog brata" je 2.000 eura dok će pobjednik dobiti 50.000 eura. Ne želim se prodavati na taj način - ispričao je Laka.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tajnamoja 26.02.2009.

    Maca je sad faca.

  • dave1987 26.02.2009.

    mazur samo da te obavjestim na ovom portalu se najvise laze od svih,tako da vjerovatno ima istine u onom sto ivanzagi kaze

  • mazur 25.02.2009.

    de IvanZagi issa ti ne valjaj gluposti...sad ti vjerujes drugom portalu a ne ovom? A kako ti to ocjenjujes kome ces vjerovati...i svako ima svoj ukus sto se tice glazbe a o ukusima se ne raspavlja a isto tako nemoj govorit lose o onom tipu glazbe koji ti ne slusas...to isto da ja sad reknem kakav Elvis Presley i ostali to su notorni idioti...e pa ne ide...kontas?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare