To je to što me zanima!

Lamar učinio prve samostalne korake otkako se predozirao

Bivši suprug Khloe Kardashian prvi put je samostalno prohodao otkako je pronađen bez svijesti u bordelu u Nevadi. Nedavno je počeo prepoznavati lica osoblja bolnice
Vidi originalni članak

Lamar Odom (36) iznenadio je liječnike prvim samostalnim koracima. Bivši košarkaš već tjednima hoda uz pomoć hodalice, ali mu se motoričke sposobnosti polako vraćaju. Nakon posjeta njegove bivše supruga, Khloe Kardashian, Lamar je uspio sam učiniti nekoliko koraka.

Odom, koji je gotovo umro nakon tri dana uzastopnog drogiranja i pijančevanja u bordelu, počeo je i prepoznavati osoblje bolnice. Do nedavno, piše TMZ, nije mogao prepoznati niti članove obitelji.

- Uči ponovno hodati i ponovno se sam hraniti, sve one stvari koje uzimamo zdravo za gotovo. Bit će to dug i težak put - rekla je Khloe nedavno. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • TomislavBenc 24.12.2015.

    nakon posjeta njegove bivse napravio je i prve korake. kakve veze ima posjet k...... sa covjekovom motorikom?????!!

  • Lix007 21.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Scouser 20.12.2015.

    Izgleda organizam uhvatila kriza. Treba koju crtu povući pa odmah prohodao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare