To je to što me zanima!

Lana Del Rey šokirala fanove: 'Natukla je kila i zapustila se'

Lana se u svibnju počela povlačiti po medijima nakon što je glazbenik Moby (53) opisao njihov izlazak iz 2006. u svojim kontroverznim memoarima 'Then It Fell Apart'...
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Lana Del Rey (33) bila je 2012. na vrhuncu karijere s albumom 'Born to die', a imala je i upečatljiv retro stil.

PODRŽAO TRUMPA Lana Del Rey ga napala: Kanye West želi da se uvede ropstvo?

Atraktivnoj glazbenici tada su kritizirali da se zanijela plastičnim operacijama na licu te izobličila usne i nos. Vlasnicu hitova 'Blue Jeans', 'Summertime Sadness', 'West Coast', 'Video Games', 'National Anthem' i 'Born to die' nisu pogađali, kako je tvrdila, zlobni komentari. 

Lana danas izgleda gotovo neprepoznatljivo... Paparazzi su je fotografirali kada je početkom tjedna išla na večernju misu na Beverly Hillsu.

Pjevačica je bila odlično raspoložena i nije se obazirala na fotografe, a mnogi su primijetili kako se više ne šminka kao nekoć.

- Što se događa s njom, natukla je dosta kilograma - jedan je od komentara fanova. 

Lana se u svibnju počela povlačiti po medijima nakon što je glazbenik Moby (53) opisao njihov izlazak iz 2006. u svojim kontroverznim memoarima 'Then It Fell Apart'. Pisao je, između ostalog,  kako su se ljubili, ali pjevačica mu se nakon toga nije javljala.

- Tada još nije bila poznata i nosila je ime Lizzy Grand - rekao je. Lana još uvijek nije dala svoj komentar.

POGLEDAJTE VIDEO O BRITNEY SPEARS:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 02.06.2019.

    Ovaj članak je toksičan. Ovo je nešto što bi napisala ogorčena tinejđerica kako bi se osjećala bolje. Žena ide na misu. Nisam znala da Isus gleda šminku i kilažu? Koja je poanta ovog članka? Da se osjećamo bolje? Zašto bi okupirali svoje živote ovako negativnim i irelevantnim stvarima?

  • naranča 31.05.2019.

    Barem se sada smije... To je jedino važno.

  • SanjaVrban_1 31.05.2019.

    strašan šok...kome

Komentiraj...
Vidi sve komentare