To je to što me zanima!

Lana je osvojila žiri glasom i zasjenila Alku Vuicu haljinom

Cindy Lauper bi ubila za ovu haljinicu. Ma ne samo za haljinicu, nego i za boju glasa. Mrak je. Jedva čekam tvoju sljedeću izvedbu, rekla je Vanna maloj Lani
Vidi originalni članak

Osmogodišnja Lana Rubelj iz Kaštel Sućurca osvojila je srca žirija – sjajnim glasom, scenskim nastupom i unikatnom haljinicom od novinskog papira. Malena Zvjezdica nastupila je s pjesmom 'True Colors' Cindy Lauper, a haljinica od novina nastala je upravo zato što je i Cindy imala istu takvu.

- Ti vladaš pozornicom - komentirao je Lanin nastup Luka Nižetić, a Alka Vuica je pohvalila njezin nastup, styling i pjevanje.

- Naježila sam se dok sam te slušala - dodala je.

- Cindy Lauper bi ubila za ovu haljinicu. Ma ne samo za haljinicu, nego i za boju glasa. Mrak je. Jedva čekam tvoju sljedeću izvedbu - rekla je uzbuđena Vanna, a svi su se složili da je ovo 'prvi put da je netko u studiju zasjenio Alku kada je riječ o modnom izričaju'.

Doris Pinčić Rogoznica otkrila je što očekuje najsjajniju Zvjezdicu – pobjednica ili pobjednik će biti biti gost na koncertu Vanne ili Luke Nižetića prema vlastitom izboru te sudjelovati u svim pripremama u backstageu, ali i biti pravi glazbeni gosti na pozornici. Druga nagrada koja odlazi u ruke najbolje ili najboljeg je usavršavanje u jednoj od ponajboljih škola pjevanja 'Husar&Tomčić'. Treća nagrada će još neko vrijeme biti iznenađenje.

U večerašnjoj su emisiji nastupili Karlo Vulić iz Našica, Valeria Jacek iz Đakova, Mia Negovetić i Sergej Božić iz Rijeke, Kornelija Petak iz Kaštel Novog, Lana Rubelj iz Kaštel Sućurca, Tara Šolić iz Šibenika, Ena Belani iz Križevaca, Paula Harasim iz Zagreba, David Prigorac iz Lasinje, Ljubica Menkadžiev iz Orebića, Arijana Kozić iz Novske, Ivan Silvar iz Ivanić Grada, Fran Tot iz Zagreba i Vito Popilovski iz Čazme.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • julia04 21.10.2015.

    sminka, roba .. ko mala cajka

  • onedollar1 20.09.2015.

    mala je slatka...i to je to ,ajde djeciji glasic ali opet mi nije to to

  • Roki Balboa 20.09.2015.

    ja mislim da je doris zasjenila sve ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare