To je to što me zanima!

Lana Jurčević o novoj pjesmi: 'U nijednom odnosu se ne trebamo zadovoljavati mrvicama!'

Lana šalje poruku 'tipičnom muškarcu' koji iznevjeri kada je najpotrebniji te kroz pjesmu potiče slušatelje da skupe hrabrost i zauzmu se za sebe, prestajući se zadovoljavati minimumom kojeg dobivaju od voljene osobe
Vidi originalni članak

Lana Jurčević, miljenica hrvatskog radijskog i televizijskog etera pripremila je novi, zarazan singl 'Tipično muški' pod okriljem Dancing Beara/Warner Musica. Pod imenom La Lana, objavila je dva singla na engleskom za svjetskog diskografskog giganta Warner Music, licencnog partnera diskografske kuće Dancing Bear.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Kao La Lana doživjela je veliki uspjeh u internacionalnim vodama, brojeći milijune streamova sa samo dva singla –  plesnim hitom 'So Messed Up' te obradu 'How Will I Know' pjevačke dive Whitney Houston. Laninu karijeru krasi pet izuzetno uspješnih studijskih albuma, stotine milijuna pregleda na Youtube-u, više od 50 000 videa na Tiktoku s Laninim pjesmama, te više od 850 tisuća obožavatelja na društvenim mrežama.

'Tipično muški' zarazan je pop singl koji u izrazito radiofoničnom duhu prati priču s kojom se svaka žena i mlada djevojka može poistovjetiti. Lana šalje poruku 'tipičnom muškarcu' koji iznevjeri kada je najpotrebniji te kroz pjesmu potiče slušatelje da skupe hrabrost i zauzmu se za sebe, prestajući se zadovoljavati minimumom kojeg dobivaju od voljene osobe.

- U ovoj pjesmi vidim i osjećam novu, zreliju sebe. Svjesna da pjesme koje mi kao izvođači radimo itekako imaju utjecaja na slušatelje. Ovo je pjesma u kojoj je u nijednom odnosu ne trebamo zadovoljavati "mrvicama". Teško je to kad si zaljubljen, kad još
postoji ona kemija ili kad vas vežu neke puno veće i životno važnije stvari pa se lomiš u sebi - svi smo to više - manje prošli, ja vjerujem. Ta vaga u glavi, ona vuče na jednu stranu, srce na drugu - kaže Lana.

PROGOVORILA I O MAJČINSTVU Lana Jurčević iskreno o ljubavi: Dečko se ne voli eksponirati u javnosti, zbog toga ga poštujem

Tekst i glazbu singla potpisuju Jelena Vukosav i Milana Vlaović, dok je aranžman uredio Dražen Kvočić Dash. Misiju singla upotpunjuje i službeni spot u kojem Lana zavodljivim plesnim pokretima dočarava viziju snažne samouvjerene žene. Samostalno je osmislila svaku scenu spota koristeći različite slike iz kojih je vukla inspiraciju, a zajedničkim snagama s režiserom Lukom Spečićem razradila je svoje ideje.

- Znala sam da ćemo se Luka i ja razumjeti i moći zajedno stvoriti potpuno novu atmosferu koja odlično paše uz samu pjesmu i priču. Iza mene je stajalo dvadeset žena koje plesom prenose tu istu poruku, a na spotu je radilo gotovo četrdeset ljudi! Svi smo izuzetno zadovoljni kako je spot ispao te ne možemo dočekati da ga svi ostali vide - rekla je Lana o spotu.

Lana se svojim novim singlom te njegovom nadahnjujućom i osnažujućom porukom pridružuje svojim inozemnim kolegicama Miley Cyrus i Shakiri koje su početak 2023. godine obilježile moćnim singlovima o ženskom ohrabrenju.

- Naravno da ne generaliziram muškarce niti mislim da su oni negativci, ali ovo je baš jedna 'tipično ženska' pjesma i rečenica koja se često čuje. Ovdje je više priča o tome da se boriš za svoju sreću i da trebaš prvenstveno voljeti sebe, a kad je tako, onda ne pristaješ ni na ništa manje s druge strane - izjavila je Lana o singlu.

RADI NA NOVIM PJESMAMA Lana Jurčević o novom projektu i par kila viška: 'Vidio mi se malo celulit i kritizirali su me'

Lanin slavljenički plesni singl dolazi nakon pandemijske pauze tijekom koje je izgradila iznimno uspješan kozmetički brend La PIEL koji uživa veliku popularnost u regiji. Nastao je 2018. godine, s ciljem da udovolji ženama i pazi na njih najboljim prirodnim sastojcima, pružajući ne samo njegu, nego i samopouzdanje. Uspjeh La PIEL-a nesumnjivo potječe i iz Lanine popularnosti, pogotovo na društvenim mrežama gdje je djelovala kao pionir influencerstva u Hrvatskoj i regiji, ali i kvalitetom proizvoda koji osvajaju nagrade.

'Tipično muški', Lanina moderna ženska himna ohrabrenja usklađena je s porukom koju komunicira svojim objavama na društvenim mrežama, ali koju je i integrirala u samo srce svog brenda – važno je brinuti se za sebe te se izboriti za vlastitu sreću.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • AfroditaDiana 13.04.2023.

    Kaj je ovaj članak prošao nezapaženo???

  • VLADEK72 13.04.2023.

    Jel još uvijek ujutro izlazi sama iz Esplanade ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare