To je to što me zanima!

Lana Jurčević pokazala slatke trenutke s kćeri: Najljepši miris

Nedavno je Lana Jurčević otkrila koliko ju je majčinstvo promijenilo, a sada je pokazala i neprocjenjive trenutke s kćeri
Vidi originalni članak

Lana Jurčević (39) krajem studenog prošle godine postala je majka, a od tad često podijeli privatne trenutke s kćeri. Sada je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama pokazala kako njih dvije provode vrijeme nedjeljom.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

- Kad kažu: 'Najljepši miris je miris bebe' - jel to misle na kisele nožice? - našalila se pjevačica.

ZADOVOLJNA JE Lana Jurčević pokazala kako je uredila sobu za bebu: Točno kao što sam nacrtala, tako je ispala

U kućnom izdanju, Lana se igra s malenim nogama kćeri. Ljubi ih, glumi da ih gricka, a pokazala je i kako s njima može masirati svoje lice. Kroz šalu, Lana je pokazala kako provodi neprocjenjive trenutke sa svojom djevojčicom, čije ime još ne želi otkriti.

Lanina kćerkica uskoro će napuniti tri mjeseca, a dala je naslutiti kako bi se mogla zvati svojim vjernim pratiteljima na Instagramu. 

- Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno - napisala je Lana uz fotografiju lopoča. 

PRISJETILA SE MLADOSTI Lana Jurčević otkrila koliko ju je majčinstvo promijenilo: 'Kad se ne sjećaš sebe prije par godina'

Inače, krajem srpnja je Jurčević objavila da čeka dijete s Filipom, a krajem studenog je rodila kćer. Tijekom trudnoće je imala brojne komplikacije pa je zato često odlazila u bolnicu. 

Prisjetimo se, nedavno je Lana sa svojim pratiteljima odlučila podijeliti video koji je snimila prije nekoliko godina pa objasnila koliko ju je majčinstvo promijenilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

- Ono kad se ne sjećaš sebe od prije par godina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zutizgzg 25.02.2024.

    nemoj mi nikada reci kako se zove molim te

  • PsihoginekoIogㅤㅤ 25.02.2024.

    Najbolje mi je kada u svakom članku ponove ono koje će ime dati maloj 😳 ako sam dobro skužio curica ima tri mjeseca a još nema ime 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare