To je to što me zanima!

Lana Jurčević vodit će na HTV-u emisiju o nogometu

Lana Jurčević ovo će ljeto uz Marinu Parlov voditi emisiju o Europskom nogometnom prvenstvu. Pjevačicu se angažiralo i na ovogodišnjoj Dori
Vidi originalni članak

Na Hrvatskoj televiziji su predstavljeni projekti praćenja Europskoga nogometnog prvenstva u Austriji i Švicarskoj te Olimpijada u Pekingu. Iz studija će se na ljeto javljati pjevačica i voditeljica u usponu Lana Jurčević te Marina Parlov. Obje djevojke, kažu, rado pogledaju nogometnu utakmicu, pogotovo kad igraju naši “dečki”. Društvo će im u studiju praviti i sportski novinari Saša Sušec te Bruno Kovačević.
- U emisiji neće nedostajati dobre glazbe, a imat ćemo i svoj bend - rekla je bivša djevojka Ivice Todorića te najavila svoju pjesmu “Pronađi me”. Vatrenim plesom “zapjevala” je pomoću playbacka, a na videozidu se vrtio njezin novi spot. Muški dio publike hipnotizirano je gledao kako Lana Jurčević u videospotu izvodi seksi striptiz oskudno odjevena.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Vittela 15.03.2008.

    Ma tu emisiju treba vodit netko tko je godine proveo na terenu. Pa bolje da su stavili macu maradonu, gdje pjevacicu nadjose samo me to zanima, pa sta nema drugih voditelja, neki nogometas ? mozda je preko vezice upala za voditeljicu

  • mayhem26 15.03.2008.

    O Bože dragi sta nas jos čeka i gdje se sve ona neče utrpati,ali kakav nam je nogomet,takavi i voditelji.....FUJJJJJJJ!!!!!!!

  • missruki 15.03.2008.

    pa ona nema pojma vodit,a kamoli da zna nešto o nogometu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare