To je to što me zanima!

Lana kao Zdravko Čolić: Bacali su joj grudnjake na pozornicu

Tijekom nastupa u Dugom Selu, pjevačica se nemalo iznenadila kada je vidjela da joj je neka žena na binu bacila svoj grudnjak, što je situacija koju inače doživljavaju njezini muški kolege
Vidi originalni članak

Lana Jurčević (32) ovaj vikend nastupila je na Danu grada Dugog Sela i oduševila publiku. Na pozornici se pojavila u sedefastoj suknjici i topu s vrtoglavo visokim štiklama, a ta odjevna kombinacija očito se jako svidjela nekoj ženi iz publike.

Naime, u jednom trenutku Lana se iznenadila kada joj je na binu doletio ženski grudnjak, što nije baš nešto što inače doživljava na svojim nastupima. 

Oduševljena pjevačica tijekom nastupa podigla je grudnjak i pokazala ga publici koja ju je tada nagradila velikim pljeskom. Nakon odlične atmosfere na koncertu, isto se nastavilo i kasnije kada se Jurčević sat vremena ostala fotografirati s fanovima koji su joj donijeli puno poklona i transparenata.

Osim rasprodanim nastupima i stalnim koncertima, Lana se može pohvaliti i prošlotjednom pobjedom u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je oduševila kao Liza Minnelli. Uz to, priprema i novu pjesmu, a njezin prošli singl 'Vrti mi se' prešao je tri milijuna pregleda na YouTubeu.

Ako želite vidjeti Lanu uživo, slijede joj nastupi u Makarskoj, Mariboru, Opatiji, Rijeci...

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Zeleni_Zub 15.11.2016.

    Jel joj tko bacio dildo?

  • nakaradasaistoka 15.11.2016.

    telo zmaja glava samuraja...

  • John Doe Jr. 14.11.2016.

    dobro da joj netko nije bacio grudu dreka

Komentiraj...
Vidi sve komentare