To je to što me zanima!

Lanu Jurčević napali zbog 4 kile viška, ona im odgovorila: Jedini problem mi je neuredan stan...

Nakon što je nekoliko poznatih kritiziralo njezin izgled i 'višak kilograma', pjevačica Jurčević oglasila se putem svojih društvenih mreža s videom gdje jasno pokazuje kako ju nije briga što pričaju o njoj niti što kaže vaga
Vidi originalni članak

Pjevačicu Lanu Jurčević (36) kritizirali su Neven Ciganović (47) i pjevačica Lidija Bačić (35) u jednoj emisiji. Povod negativnim komentarima bila je Lanina fotografija s dodjele nagrada Porin, te su oboje rekli kako se vidi da se Lana udebljala.

- Izgleda grozno. Malo se zdebljala, ova korona ne čini joj dobro - govorio je Ciganović.

- Možda koja kilica više pa... Ne znam - rekla je Bačić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na te komentare Jurčević je sada direktno odgovorila svojom novom objavom na društvenim mrežama. U videu uz nezadovoljan izraz lica tapša prvo trbuh i nadlakticu, prije nego kameri pokaže srednji prst i zatim nasmijano zapleše.

- Ja vidim ovdje jedan oooozbiljan PROBLEM. A to je samo da moram pod hitno pospremiti stan. Drugo ništa ne moramo, osim ako... želimo - napisala je u opisu objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

- Ne znam samo zašto ovo nisam ranije objavila, jer mi stoji mjesec dana u mobu... valjda kad je suđeno - onda je suđeno - dodala je Lana.

- Ma zgodna si i gotovo. Jao onom kome je sve samo izgled, prazno, tužno i vjerojatno usamljeno - komentirala je pjevačica Pamela Ramljak (41), a s njom se složila kolegica Nina Badrić (48) koja je poručila Lani kako je 'nikad ljepša'.

'BLOKIRALA SI ME' Neven Ciganović poručio Luciji Lugomer: 'Izgradila si karijeru na nekoliko desetina kila viška'

- Uljepšala si mi usr*ni dan - napisala je jedna Lanina pratiteljica.

- Prelijepa si, a na ova dva komentara ne treba trošiti riječi. Sve se zna - komentirala je druga.

- Kraljica; Pusti selo neka priča; Jedino što se od 'moranja' mora je biti sretan - neke su od poruka ispod Lanine objave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 140

  • 18.06.2021.

    Lana je zgodna mlada žena. Komentira ju Cigi...koji od viška kilograma i plastičnih operacija više ne liči na čovjeka. Neven uvenuli🌼🏵️💮🌺🌸

  • acid gambit 17.06.2021.

    I dalje ti dobro stoji

  • mrljica 16.06.2021.

    pozdrav Lani Jurcevic zeni koja ima glas i stas i karakter ... bas mi je uvik bila draga . ima u sebi neku milinu . cura mi je lipa i prirodna .

Komentiraj...
Vidi sve komentare