Show

Komentari 103

Neven Ciganović poručio Luciji Lugomer: 'Izgradila si karijeru na nekoliko desetina kila viška'

Neven Ciganović poručio Luciji Lugomer: 'Izgradila si karijeru na nekoliko desetina kila viška'

Lana Jurčević dobila je kritike zbog nekoliko kilograma viša od Lidije Bačić i Nevena Ciganovića, a u njenu obranu stala je Lucija Lugomer. Njene riječi naljutile su Ciganovića koji joj je posvetio podužu objavu

Neven Ciganović (47) uspio se na društvenim mrežama posvađati s plus size manekenkom Lucijom Lugomer (27), nakon što je ona javno branila pjevačicu Lanu Jurčević (36) nakon kritika o njenom izgledu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Lanin izgled komentirali su Neven Ciganović (47) i Lidija Bačić (35) u jednoj emisiji.

- Izgleda grozno. Malo se zdebljala, ova korona ne čini joj dobro - govorio je Ciganović.

- Možda koja kilica više pa... Ne znam - rekla je Bačić. 

Na izjave stilista i pjevačice osvrnula se naša plus-size manekenka Lucija Lugomer (27) te Lani preko Instagram storyja poručila da je 'izgledala sjajno'. 

Ciganović je odlučio preko društvene mreže odgovoriti Luciji, te nije birao riječi.

- Draga Lucija, potpuno razumijem da si ti naše komentare shvatila osobno jer si ti svoje ime izgradila na tih nekoliko desetina kila više i ja to skroz poštujem, kao što poštujem sve druge različitosti - napisao je Ciganović.

- Tebi je zasmetalo što smo pjevačicu lakih nota Lanu Jurčević pošpotali što se zgickala nekoliko kila, ali si pri tom zaboravila da je ona svoju karijeru gradila isključivo prezentirajući svoje 'besprijekorno istrenirano tijelo - napisao je.

- Poštujem tvoje mišljenje i podršku Lani jer zdrava odnosno 'ugodno popunjena konkurencija' je najbolja konkurencija. Što se pak poruke koju odašiljemo našim komentarima tiče, mislim da nije jasna samo onima koji ne smatraju da je pretilost jedan od najvećih zdravstvenih problema današnjice - zaključio je Ciganović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci