To je to što me zanima!

Lapsus HRT-ovog voditelja: 'A mi i dalje plaćamo pretplatu'

Iako je i prije nekoliko mjeseci imao gaf, Šimu su gledatelji hvalili jer je uvijek dobro raspoložen. Kažu da im njegova javljanja poprave dan i da je baš simpatičan
Vidi originalni članak

Ima jedna misao grčkog filozofa Heriklita. Kaže: 'Sve se mijenja, samo... Sve je stalno, samo se mijenja... Kako sam sad zaboravia... Sve se mijenja, samo stalna je mijena, zamuckivao je reporter emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Šime Kovačević. Citirao je grčkog filozofa Heraklita koji je rekao 'Samo mijena stalna jest'. Osim što se zbunio s tim citatom, slučajno je filozofa u svom javljanju nazvao Heriklitom.  

Na Redditu komentatori nisu imali milosti prema tom njegovom lapsusu. Podsjetio ih je na popularni video 'Koju posluku porati?. Riječ je o muškarcu koji se zbunio i više puta pokušavao točno reći ono što misli, ali mu to nije polazilo za rukom pa je zamolio da njegov gaf poprave u montaži. 

'DOBRO JUTRO, HRVATSKA' Gledatelji iznenađeni jer nema Karmele na proslavi HRT-ove emisije: 'Zašto te nisu zvali?'

- Poslao poruku svima koji slušaju, a ne vide. Ovo ćete morati završiti u montaži... - napisao je jedan ispod videa objavljenog uz naslov 'Ako ste se ikad pitali zašto plaćamo pretplatu HRT-u...'.

Mnogi su ipak stali na reporterovu stranu: 'Zbunio se, kaj sad, bolje čovjek za voditelja nego robot'. Hvalili su ga da je uvijek dobro raspoložen i da im njegova javljanja poprave dan. 

- Baš je simpatičan - pisali su. Šime je prije nekoliko mjeseci nasmijao mnoge kada je u razgovoru s organizatoricom razmjene sjemena rekao da je voditeljica banke sperme. 

UPS! DOGAĐA SE HRT-ov reporter imao gaf dok se javljao uživo: 'Tu je i voditeljica Dalmatinske banke sperme...'

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • G.Dr.Upravitelj poduzeća...na malo 10.06.2022.

    Ja da plaćam pretplatu na pretplatu za ŠTOOOOOO....nemam nikakve veze sa HRT-om jer 25 godina plaćam pretplatu drugim tvrtkama koji imaju njihove programe i što bih ja trebao plaćati 1000 pretplata za HRT ako nemam nikakve veze s njima. Neka si naplate preko tih pretplatnika kojima ja godina plaćam pretplatu za njihove usluge koje uključuju i HRT...nisam lud da plaćam 2 poreza!!!!!

  • Aurora2 10.06.2022.

    Koliko se tek lapsusa može čuti na ostalim TV kanalima .

  • srakar 09.06.2022.

    To je onaj što nezna hrvatski govoriti i obavezno igra"džepni bilijar"prllikom intervjua.

Komentiraj...
Vidi sve komentare