To je to što me zanima!

Larisa Lipovac u vjenčanici: 'Ups, opet sam to napravila...'

Lipovac se prije dvije godine razvela od glumca Gorana Navojca nakon godinu dana razdvojenog života. Umjetnici su ostali u prijateljskom odnosu te zajedno brinu o sinu Grguru
Vidi originalni članak

Ups I did it again, stroji u opisu fotografije koju je Larisa Lipovac objavila na svojem Instagram profilu.

Koreografkinja i vlasnica plesnog centra Tala, koja živi u Berlinu, pozirala je u vjenčanici, a opisom fotografije dala je naslutiti da se opet udala te je tako prilično iznenadila i zbunila svoje pratitelje.

Ipak, u komentarima je pojasnila da nije opet rekla 'da', već da je riječ o ulozi u predstavi koju ima premijeru u listopadu.

Lipovac se prije dvije godine razvela og glumca Gorana Navojca nakon godinu dana razdvojenog života. Umjetnici su ostali u prijateljskom odnosu. Osim što zajedno brinu o sinu Grguru, bivši supružnici podržavaju se u poslu pa je Larisa dopratila Gorana na premijeru filma 'Savršen dan' samo deset dana nakon što su objavili da se razvode. 

Plesačica i glumac zajedno su proveli 13 godina, od čega šest u braku, no njihova je veza bila nekoliko puta u krizi. 
Larisa je četiri mjeseca nakon razvoda prohodala s Hrvojem Jelinčićem, koji pušta glazbu u Larisinu omiljenom noćnom klubu u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Tračerica 21.06.2017.

    Bilo je to nešto što se desilo tokom zajedničkog posla...nije ljubaf... Prošlo ih. Život ide dalje. Ona mi je uvijek bila pomalo bljutava. On otkačen i legero. Puštao joj krivu glazbu. Pa nije mogla dobro plesati. Čak se i ne svađaju. Brinu o djetetu. Jedino bitno.

  • rea0770 18.06.2017.

    Bože izgleda kao da je bolesna

  • 17.06.2017.

    totalno bezvezna ženska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare