To je to što me zanima!

Larisi je ova sezona 'Plesa sa zvijezdama' najgora

Larisa Lipovac za Anu Ugarković kaže da je očito kako se muči s plesom, ali joj je to simpatično. Kožulj joj djeluje drveno, a Franka fali šarma
Vidi originalni članak

Koreografkinja Larisa Lipovac (32) osvrnula se na polufinaliste HTV-ovog plesnog showa. Supruga Gorana Navojca (36) otkrila je Jutarnjem listu kako je u "Plesu sa zvijezdama" njen favorit bio Vedran Mlikota. Simpatičniji su joj natjecatelji koji nemaju previše iskustva u plesu, poput Ane Ugarković. Za kuharicu kaže da je očito da se muči te da joj ne djeluje ženstveno i koordinirano. Bivši plivač Gordan Kožulj joj je predrven te joj djeluje pomalo kao štreber. Larisa se osvrnula i na Franku Batelić. Za pjevačicu kaže kako su prisutni svi atributi, ali joj ipak nedostaje malo šarma. Zaključila je kako su joj ovogodišnji kandidati najlošiji u dosadašnjim sezonama plesnog showa.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bellaUna 12.12.2009.

    Ne gledam Ples, ali ovako što sam Franku \'pohvatala\' na tv-u čini mi se upravo kao djevojka kakva bi trebala biti njenih god. (17 mislim)-vesela, vedra i sl. K tomu je i lijepa, zgodna, odmjerena u izjavama, nisam čula da je izvalila glupost, dosta dobro pjeva. Eto, mala je skroz sima! ;-)

  • loraa2 11.12.2009.

    Ma nemoj mi reć Larisa, pa naravno da ti je najbolji Mlikota, mužev kum a ostali ti ništa ne valjaju. Šteta što je Mlikota ispao, bio je presmiješan onako nespretan i nezgrapan.

  • etoTako 11.12.2009.

    ne bih rekla da joj fali šarma..mislim da joj opceito fali karizme..

Komentiraj...
Vidi sve komentare