To je to što me zanima!

Laru i Jakova spojit će kćer: Upoznajte malu Mariju Zlatar

Svi znatiželjnici imat će priliku u novim epizodama vidjeti malenu djevojčicu koja će ponovno, na tren, spojiti Laru i Jakova. Jakov će prisustvovati Larinom porođaju
Vidi originalni članak

Nakon zimske pauze serija 'Larin izbor' ponovno se vraća na male ekrane. U novim nastavcima najpoznatija televizijska junakinja Lara opet će postati mama. Nova pridošlica u obitelj Zlatar je djevojčica Marija. Svi znatiželjnici imat će priliku u novim epizodama vidjeti malenu djevojčicu koja će ponovno, na tren, spojiti Laru i Jakova. Jakov će, unatoč razmiricama, odlučiti prisustvovati Larinom porođaju i rođenju kćerkice.

U novim epizodama gledatelji će upoznati i negativca Lucijana kojeg je utjelovio Janko Popović Volarić. Lucijan je policijski inspektor koji je počeo surađivati s kriminalcima kako bi postao još moćniji. On je markantan, šarmantan, no neuglađen muškarac koji će napraviti sve kako bi osvetio svog oca Šimuna.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • snajperista21st 19.01.2013.

    ova serija je prešla u SF kategoriju.......

  • Šarlota 19.01.2013.

    Ovako nešto dosadno može osmisliti samo mozak autorice serije. Jeftino, da jeftinije ne može biti, a dama očito voli lažni sjaj i status "zvijezde".

  • strelčan 18.01.2013.

    kad će tome kraj ???????????????? katastrofa od serije ,žalosno!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare