To je to što me zanima!

Lasagna primio Cesaricu za hit siječnja, pričao o omiljenoj seriji i otkrio koga se najviše boji...

Spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' dosegao je skoro 2 milijuna pregleda, pjesma se ne skida ni s europskih ni domaćih top lista i streaming platformi
Vidi originalni članak

Tim nagrade Cesarica uručio je Baby Lasagni statuu za Hit siječnja za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim', ali u nesvakidašnjem okruženju. Teretana je jedno od njegovih omiljenih mjesta, a kako kažu, tamo su ga odveli da se osjeća što ugodnije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pa ja nisam znao da ću danas na snimanju ovog intervjua dobiti statuu, wow, hvala vam - rekao je Baby Lasagna nakon što mu je uručena Cesarica za Hit siječnja.

Marko je u intervjuu otkrio da želi biti pjevač kad odraste, ali i što će biti u nekom njegovom idućem spotu i vjerojatno je točno ono što biste očekivali da bude - istarski boškarin. Kao i mnogi njegovi obožavatelji i on je fan serije 'The Office'. Ali nije tek običan fan, očito, s obzirom na to da je poslije pobjede na Dori pobjegao s aftera nakon 15 minuta u sobu gledati omiljene epizode.

'PAMETNA ŽENA' Baby Lasagna nasmijao fanove objavom: 'Elizabeta nije dala'

- Pitaj moje bližnje, konstantno je upaljena kod mene doma ta serija - kaže Marko. U videu je odgovarao na pitanja o seriji te prošao kroz kviz s 99% točnosti. Tijekom intervjua je ispunjavao i leksikon te otkrio svoj najveći strah. 'Elizabeta', rekao je kroz smijeh Marko.

- Svakom drugom rečenicom nam je otkrio nešto novo iako nismo mislili da je to više moguće s obzirom na to da je dao veliki broj intervjua - rekao je Danijel Matkov iz Cesarica tima koji je razgovarao s Markom.

Jedno od većih iznenađenja je da bi nakon Eurosonga volio otputovati u Edinburgh da se odmori, vjerojatno nakon što prvo pozdravi svoje mačke i svoj Umag. Spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' dosegao je skoro 2 milijuna pregleda, pjesma se ne skida ni s europskih ni domaćih top lista i streaming platformi. Pjesma je to kojom je Baby Lasagna pobijedio na Dori i kojom će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • savskokupaliste 08.03.2024.

    Omiljena serija mu je shit.

  • Minas Tirith 08.03.2024.

    koji smo mi narod kad pljujemo na svoje najbolje...nekad me sram što sam Hrvat..pišem ovo kad pročitam što pišu neki komentatori

  • 08.03.2024.

    Najbolje što je Hrvatska ikad poslala na Eurosong!! Hvala Umag!

Komentiraj...
Vidi sve komentare