To je to što me zanima!

Lawrence je već dvije godine zaredom najplaćenija glumica

Uloge u uspješnim franšizama poput 'X-Mena' i 'Igre gladi', osigurali su Jennifer Lawrence najveću zaradu na svijetu među glumicama. Odmah iza nje je komičarka i glumica Melissa McCarthy
Vidi originalni članak

Uloga Katniss Everdeen u filmu 'Igre gladi' donijela je Jennifer Lawrence (26) zaradu od 303 milijuna kuna i prvo mjesto na Forbesovoj listi najplaćenijih glumica. I to dvije godine zaredom.

Na drugome mjestu je Melissa McCarthy s 217 milijuna kuna, a na trećem Scarlett Johansson sa zaradom od 165 milijuna kuna. Četvrta je Jennifer Aniston (47) sa zaradom od 138 milijuna kuna, a peta Kineskinja Fan Bingbing sa zaradom od 112 milijuna kuna. 

Na listi se nisu našle Sandra Bullock, koja je 2014. bila na broju jedan, niti Angelina Jolie, koja je bila najplaćenija 2013. godine. 

Iako je bila na samo vrhu, Lawrence je prošle godine zaradila dvostruko manje od svog muškog kolege na prvom mjestu iste Forbesove liste, Roberta Downeyja Juniora.

Jennifer je krajem 2015. godine objavila esej u kojima je progovorila o nejednakosti u honorarima muških i ženskih zvijezda. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • OM Sai Baba 24.08.2016.

    isuse kakav glumački horor. nitko od njih nije zaslužio ne da pogledam nego da skinem ijedan film gdje oni glume.

  • Judita👥 24.08.2016.

    samo26?:)

  • vrh 23.08.2016.

    brije dlake s pubisa i to žešće. vidio sam negdje golu

Komentiraj...
Vidi sve komentare