To je to što me zanima!

Lazić djevojci kupio poklon za koji je iskeširao 220 tisuća kuna

Marina je nedavno proslavila 22. rođendan, a glazbenik joj je organizirao proslavu koju će pamtiti cijeli život. Stotine ruža, balona i poklona krasilo je prostoriju u kojoj su se okupili bliski prijatelji
Vidi originalni članak

Glazbenik Darko Lazić (28) godinama unazad slovio je za 'zločestog dečka', ali izgleda kako ga je mlada zaručnica Marina Gagić (22) promijenila.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marina je nedavno proslavila 22. rođendan, a glazbenik joj je organizirao proslavu koju će pamtiti cijeli život. Stotine ruža, balona i poklona krasilo je prostoriju u kojoj su se okupili bliski prijatelji. 

No srpski mediji pišu kako tu nije bio kraj iznenađenjima. Lazić je svojoj zaručnici kupio skupocjeni automobil za kojeg je iskeširao oko 220 tisuća kuna. 

DARKO LAZIĆ 'Ljudi me nazivaju seljakom iz Brestača, a pričam četiri jezika'

- Darko je rezervirao restoran u Beogradu i sve dogovorio u tajnosti. Marina nije znala što se događa. Glavno iznenađenje stiglo je kada su se vratili u kući. Darkov brat je novi automobil parkirao ispred obiteljske kuće, a čim su izašli iz vozila, Darko joj je poklonio ključeve. Kupio ga je prije nekoliko dana i iskeširao 30 tisuća eura - rekao je izvor za Kurir. 

Izgleda kako ga dugovi ne sprječavaju da troši vrtoglave cifre na poklone. Nedavno je otkrio kako duguje deset milijuna kuna. 

- Još uvijek nisam vratio dugove pa je sada 'cifra' narasla. Prije je bilo oko sedam milijuna, a sada je deset milijuna kuna. Čim krenem raditi, vratit ću novac. Bitno da je glava na ramenima - rekao je Darko za emisiju 'DeToxic'. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Oblutak 10.02.2021.

    Ako je novinaru skupocjen auto od 200 000kn, šta tek on vozi? Fiat uno iz 83e?

  • post it 10.02.2021.

    Svaka čast onom koji ga kreditira.

  • Neugodna Istina 10.02.2021.

    Kad ce vratit dugove? Duzan i Bogu i narodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare