To je to što me zanima!

Lazić duguje deset milijuna kn: 'Bitno da je glava na ramenima'

Ne smijem se drogirati, ne smijem jesti pa mogu li barem piti? Kada sam jeo govorili su mi da sam vepar, a kada sam se drogirao pričali su da sam narkoman, rekao je Lazić
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Darko Lazić (29) ponovno se našao u problemima. Naime, srpski mediji pišu kako je glazbenik upao u financijske probleme s obzirom na to da već neko vrijeme nema nastupe na mjesečnom nivou. No novac duguje i kamatarima, a dug se 'pretvorio' u vrtoglavu cifru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još uvijek nisam vratio dugove pa je sada 'cifra' narasla. Prije je bilo oko sedam milijuna, a sada je deset milijuna kuna. Čim krenem raditi, vratit ću novac. Bitno da je glava na ramenima - rekao je Darko za emisiju 'DeToxic' i dodao: 

- Ako neki drugi duguju pa zašto ne bih mogao i ja? Milijun i pol eura nije malo. Što ljude zanima koliko novca dugujem? Treba me netko ubiti zbog duga? Sve ovo je za normalne ljude. Vratit ću novce - rekao je glazbenik za kraj. 

Inače, Darko je prije mjesec dana, pišu srpski mediji, progovorio i o porocima. 

- Ne smijem se drogirati, ne smijem jesti pa mogu li barem piti? Kada sam jeo govorili su mi da sam vepar, a kada sam se drogirao pričali su da sam narkoman. Sada vjerojatno misle da sam alkoholičar - rekao je Darko. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • stranac1 13.12.2020.

    Jel ima neki broj racuna di mu se moze uplatit...da mi dodje doma da peva na uvce

  • Cirenac 30.11.2020.

    Dužan kamatarima,e sumnjam da će mu glava ostati na ramenima.

  • Linz 30.11.2020.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone, terorista, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike ......................Amen !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare