To je to što me zanima!

Lazić je proslavio rođenje sina, spiskao 70.000 kuna na svirače

Darko je organizirao glazbu, a njegov brat i otac su postavili šator ispred obiteljske kuće. Hrane i pića bilo je u izobilju. Harmonika i violina počele su svirati već u četiri sata poslije podne, kaže Darkov prijatelj
Vidi originalni članak

Folk pjevač Darko Lazić (27) i njegova zaručnica Marina Gagić u ponedjeljak u jutarnjim satima dobili su dječaka Alekseja. Darko je slavio cijeli dan i noć rođenje sina, a u rodnoj kući u Brestaču napravio je zabavu. Okupio je obitelj, prijatelje i kolege s glazbene scene, a slavlje će se ponoviti i danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je bilo slavlje za pamćenje. Čim je Marina rodila, Darko je organizirao glazbu, a njegov brat i otac su postavili bijeli šator ispred obiteljske kuće. Hrane i pića bilo je u izobilju. Harmonika i violina počele su svirati već u četiri sata poslije podne, a trajalo je do zore. Među prvima je stigla pjevačica Ivana Šašić koja je uzela mikrofon i zapjevala hit 'Rodio se sin, mali gospodin'. Darku su od sreće krenule suze. I baka Branka, djed Milan, kao i Marinini roditelji su zaplakali - kaže Darkov prijatelj za Kurir

Pjevač nije štedio na glazbenicima koji su svirali na zabavi pa im je platio čak 10.000 eura, odnosno 70 tisuća kuna. 

- Bio je najveseliji. Mikrofon nije ispuštao iz ruke, a za svaku pjesmu je kolegama davao od 50 do 200 eura. Čini se da je glazbenike 'okitio' s 10.000 eura. Pjevao je pjesme Šabana Šaulića, Sinana Sakića, Ljube Aličića, Tozovca, Miroslava Ilića... - kaže izvor za srpske medije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kompirko 27.06.2019.

    Jeste nas udavili sa tim Lazom i njegovim debilnim glupostima...sjašite s tim više

  • Michelangelo 27.06.2019.

    U kojem svemiru je ovaj lik bitan zbog bilo čega i na kojoj intelektualnoj razini su oni koji pišu o njemu??Sorry,nisam mogao odoliti,znam da ide žuti ali upitajte se ako ste imalo normalni,čime ovaj lik zaslužuje biti u vijestima??

  • Syrian 27.06.2019.

    Srbo-romska kultura i stil života prosječnog Balkanca koji se domogao koje tisuće eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare