To je to što me zanima!

Lazić pretjerao s dijetom? 'Moj jednogodišnji sin jede više...'

Sada mi u komentarima pišu da sam anoreksičan, a prije su me prozivali i govorili da sam debeli vepar. Ne odgovara im kada sam mršav, ali niti kada sam debeo, rekao je Darko
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Darko Lazić (28) mnoge je iznenadio svojom transformacijom. Smršavio je 88 kilograma jer mu je kilaža onemogućavala mogućnost kretanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Smršavio sam 88 kilograma i hoću još desetak. Sada mi u komentarima pišu da sam anoreksičan, a prije su me prozivali i govorili da sam debeli vepar. Ne odgovara im kada sam mršav, ali niti kada sam debeo. Vjerojatno ću im odgovarati kada budem prestao disati - rekao je Lazić u emisiji 'Šok Tok' pa dodao kako se nikada nije osjećao bolje. 

- Nikada nisam bio sretniji. Moje zdravstveno stanje je bilo toliko loše pa sam dva puta dnevno morao piti tablete za smirenje. No sada sam dobro. Čak i moj sin jede više. On pojede jedno jaje, a ja samo pola - našalio se pjevač. 

Za Darkovo gubljenje kilograma zaslužna je operacija smanjivanja želudca.

POTPUNO SE 'PREPOLOVIO' Lazić nikad mršaviji, a pratitelji ga prozivaju: Prestani! Jezivo je

- Nisam imao nikakve posljedice od operacije, ništa me nije boljelo. Imao sam nekoliko malih rezova na trbuhu. U početku sam nekoliko dana pio vodu, a poslije sam smio jesti samo kaše. Jedva sam mogao i to pojesti. Uzmem nekoliko zalogaja i sit sam - ispričao je Lazić. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • hejter420 21.01.2021.

    e tonia tonia

  • skija 21.01.2021.

    Ko ?

  • Neshke17 21.01.2021.

    neznam....meni je odvratan i debeo i mrsav

Komentiraj...
Vidi sve komentare