To je to što me zanima!

Lazić završio frizersku školu: Ne treba mu nitko, šiša se sam

Sviđa mi se to što si ponovno ćelav. Mogu li doći kod tebe na frizuru kada ovako dobro šišaš, samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Darko Lazić (29) i u karanteni želi izgledati dotjerano. S obzirom na to da su zbog pandemije korona virus privremeno zatvoreni i frizerski saloni, Lazić je odlučio uzeti mašinicu za brijanje u svoje ruke. 

No, to mu nije prvi put. Većina fanova ne zna da je pjevač završio frizersku školu i baratanje s frizerskim priborom nije mu strano. Iako se nikada nije bavio tim zanatom, Lazić je pokazao da je prilično vješt frizer. 

Na svom Instagram profilu objavio je videosnimku na kojoj se šiša, a krajnjim rezultatom odmah se pohvalio. 

- Sviđa mi se to što si ponovno ćelav. Mogu li doći kod tebe na frizuru kada ovako dobro šišaš - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, Lazić je potpuno posvećen glazbenoj karijeri i obitelji, a pored toga ne želi zapostaviti svoje zdravlje. Želi da kao nekad bez ikakvih pomagala hoda pa zato uporno trenira, pliva i vozi automobil. Maksimalno je aktivan i pokretan. Također, uspio se okaniti poroka.

- To je ružna stvar moje prošlosti. Nisam netko tko laže, pred svima sam priznao što sam radio. Ne znam tko se sa estrade ne drogira. Svi to koriste, a onda je samo Lazić narkoman. Uspio sam se toga riješiti i sad živim drugačijim životom. Sve sam promijenio i došlo je vrijeme da živim punim plućima - rekao je pjevač. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 14.04.2020.

    Evo nam i Lazica-sda se i osisa. Wauuuu. Morat cu stvarno otic na jubitu vidit sta to On toliko dobro piva kad je tako vazan za HR javnost.

  • 14.04.2020.

    Za ovakvu "frizuru" treba i viša škola zar ne?

  • Disko rokeri 14.04.2020.

    ne znam tko je taj čovjek, ali se mogu i ja obrijati kao Britney Spears na ćelavo

Komentiraj...
Vidi sve komentare