To je to što me zanima!

Lea Michele u suzama pjevala pokojnom zaručniku Coryju

Dok je Lea pjevala 'Make You Feel My Love', svi su kolege plakali za Monteithom. Plakala je i ona. Gledanost ove epizode dosegnula je 7,4 milijuna ljudi
Vidi originalni članak

U trećoj epizodi pete sezone TV mjuzikla “Glee” kolege su se oprostile od lika Finna Hudsona pjesmom “Make You Feel My Love”. Na početku emitiranja pokojni Cory Monteith (31), koji ga je glumio, pjevao ju je sa zaručnicom Leom Michele (27). Ona ju je sad otpjevala sama i nije mogla zadržati suze.

Svi su kolege plakali za Monteithom, koji je preminuo u srpnju u hotelskoj sobi od koktela alkohola i droga. Gledanost ove epizode dosegnula je 7,4 milijuna ljudi. Producenti su u toj epizodi pozornost posvetili problemu ovisnosti o drogi. Kaju se što nisu na vrijeme primijetili da se glumac opet drogira. Nadaju se kako će baš tom epizodom spriječiti buduće slične tragedije.  

Michele: Kao da se Cory vratio, moj pokojni dečko opet glumi

Idi na 24sata

Komentari 10

  • electra 14.10.2013.

    Pratim Glee redovno i u ovoj epizodi se vidi da nisu glumili...

  • kung fu panda 13.10.2013.

    tužno

  • breganja 13.10.2013.

    pratim Glee od prve sezone i mogu reć da je meni cijela epizoda bila prekrasna. Dostojno su se oprostili od Cory-ja i od njegovog lika. Nisu naveli od čega je umro (radnja je 3 tjedna poslije sprovoda). Cijela epizoda je emotivna ali nastup Lea Michele je prekrasan i nevjerojatno tužan jer tu shvatiš da ono što gledaš nije gluma nego njihovi privatni osjećaji. Ryan Murphy je rekao da je Lea sama izabrala pjesmu jer je osobno bila važna za nju i Cory-ja ali da misli da nikad neće otkriti razlog zašto baš ta pjesma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare