To je to što me zanima!

LeAnn o prvom seksu: Bilo mi je 16, mislim da sam ga silovala

Rimes je sa suprugom Eddiejem Cibrianom razgovarala s Joan Rivers. Očajnički je od svega pokušavala napraviti spektakl pa su je prozvali zbog neumjesnih izjava
Vidi originalni članak

LeAnn Rimes (31) ponovo se našla u nemilosti javnosti nakon nespretne izjave u internetskom showu Joan Rivers (81) u kojem je gostovala sa suprugom Eddiejem Cibrianom (41). Voditeljica je pjevačicu pitala kakav joj je bio prvi seks.

- Bila sam u Monte Carlu. Bilo mi je 16 godina. On je bio moj dečko već tri i pol godine. Bio je dobar. Mislim da sam ga silovala. Mislim da se to tako dogodilo - odgovorila je pjevačica i izazvala smijeh prisutnih u studiju, ali i osudu internetskih korisnika.

Joan sa svojim gostima razgovara na velikom krevetu, pa je LeAnn i od toga očajnički pokušala napraviti spektakl . Eddie je objasnio da su baš išli na večeru kada ih je Rivers pozvala da dođu u njen krevet, a Rimes je dodala da nikada prije nisu imali seks u troje.

- Ne, ovo će biti naš prvi put da nas je troje u krevetu i pomalo se bojiim da neću biti dobar - odgovorio je Eddie, a LeAnn ga je i dalje forsirala pa ga je pitala voli li starije žene.

- Znaš, moglo bi se nešto reći i o iskustvu - rekao joj je suprug.

Veza glumca i pjevačica počela je burno, prevarom. Kada su se počeli viđati oboje su bili u braku s drugim ljudima. LeAnn je zbog glumca 2009. godine ostavila Deana Sheremeta (32), a Eddie je napustio suprugu Brandi Glanville (41), koja ga je nakon toga često blatila u medijima.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • kung fu panda 28.08.2014.

    kad šutiš ljudi ne znaju koje ti se gluposti vrte po mozgu,stara narodna

  • Bezobrazno zelene 28.08.2014.

    Mogla je i to prešutit, ispala bi pametnija...

  • piramida 28.08.2014.

    bjedno,da nije zalosno bilobi jadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare