To je to što me zanima!

Legenda 'Velog mista' vraća se glumi nakon borbe s bolešću, a fotografije su oduševile publiku

Glumac je danas rijetko u medijima, a tek nešto češće u Hrvatskoj. U Beogradu živi, a odnedavno opet i radi. Svi koji ga vole nadaju se kako je pobijedio opaku bolest
Vidi originalni članak

Iza Aljoše Vučkovića (74), glumačke legende ovih prostora, više je od stotinu odigranih uloga. najviše ga se sjećaju kao Ferate iz 'Velog mista', majora Gašpara iz 'Povratka otpisanih' ili pak doktora Ive Lukšića iz 'Boljeg života'. Posljednjih godina nažalost nije glumio. 

O bolesti s kojom se suočio nikada nije želio detaljnije govoriti u javnosti, no povukao se i tada zaključio kako ne može više raditi. Zabrinuo je svojim ispijenim izgledom sve one koji su ga voljeli gledati na kazališnim daskama, u filmovima i serijama. I baš zato ih je posebno razveselila vijest da se Vučković vraća glumi te da se osjeća dobro. 

Aljoša će glumiti u srpskim TV serijama 'Azbuka našega života' i 'Dođi juče', a vraća se i teatru.

ALJOŠA VUČKOVIĆ Ferata iz 'Velog mista' zbog bolesti se ostavio glume, a imao je i teških obiteljskih problema

Srpski Hello magazin donosi nove fotografije Vučkovića tijekom scenskog čitanja drame 'Ja, Feđica' u Ateljeu 212. 

Upravo u tom beogradskom kazalištu, u kojem je odigrao brojne sjajne uloge u svojoj karijeri, boravi sve češće i polako se vraća poslu kojeg voli i zbog kojeg ga je zavoljela publika. Fotografije su, dakako, prepune komentara podrške Aljoši, a Vučkovića svi žele opet gledati i nadaju se kako je glumac pobijedio opaku bolest. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • robert99 01.08.2021.

    isto legendarni glumac,ja ga najviše pamtim iz serije "Bolji život"...to su bile serije,a ovo danas sve "sapunice"osim legendarnih Fazlinovića i pokojne legende Mustafe Nadarevića...svi ti stariji glumci od kojih mnogi nisu među nama danas,ali ostat će zapamćeni po brojnim filmovima i serijama iz doba juge..

  • Zvijezda Betlehemska 15.07.2021.

    Legendarni i jako dobar glumac u vrhunskoj seriji Velo Misto kao i u filmovima među kojima serija i film Užička republika jedan od najboljih filmova sa temom iz NOR-a -

  • Gallus385 15.07.2021.

    Neš' ti "legende". Glumio u Velom mistu (spomeniku komunizmu i Srboslaviji) i ništa.....odletio preko Drine i ondje ostao. Ovaj nije niti po čemu značajan za Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare