Show

Komentari 25

Ferata iz 'Velog mista' zbog bolesti se ostavio glume, a imao je i teških obiteljskih problema

Ferata iz 'Velog mista' zbog bolesti se ostavio glume, a imao je i teških obiteljskih problema

Aljoša Vučković najpoznatiji je po ulogama Ferate u seriji 'Velo misto' i dr. Ive Lukšića u 'Boljem životu'. Prije tri godine zbog bolesti je prekinuo svoju glumačku karijeru, a kćer mu se borila s teškom ovisnosti

Aljoša Vučković (74) kojeg pamtimo kao velikog zavodnika iz serije 'Bolji život' i legendarnog Feratu iz 'Velog mista', već 30 godina živi u Beogradu sa ženom Editom, a imaju dvije kćeri - Leanu i Saru. Leana je krenula očevim stopama i upisala dramsku akademiju, ali ubrzo je upala u pakao droge, piše Alo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Aljoša i njegova supruga Edita bili su očajni, ali nisu odustajali od Leane jer su vjerovali da postoji spas i izlaz iz njene ovisnosti o narkoticima. Iako su dali sve od sebe, Leana je morala na rehabilitaciju u bolnicu. 

Nakon što joj ni rehabilitacija u bolnici joj nije pomogla, sudskom je odlukom odvedena na obavezno liječenje od teškog oblika ovisnosti.

- Ono što mogu reći je da moja kći nije u zatvoru, već na zatvorenom liječenju. Mislim da bi svi ljudi trebali pustiti pojedince i njihove najbliže da sami riješe svoje probleme i na najbolji mogući način - ispričao je tada Aljoša za Story i dodao da za razliku od njegove generacije, djeca danas imaju vlastiti izbor hoće li slušati roditelje ili ne. 

Leana se na koncu uspjela spasiti iz pakla droge, predaje na Sveučilištu John Nesbitt, ima dijete i čini se da je sredila svoj život.

aljosa vuckovic

Ovaj srpski glumac rođen u Buzetu, glumio je u preko 70 filmova i TV serija, a prije tri godine zbog bolesti je okončao svoju glumačku karijeru i sada traži mir. 

- Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim - rekao je svojevremeno u jednom od posljednjih obraćanja javnosti.

Nije želio otkriti detalje o bolesti. 

Najčitaniji članci