To je to što me zanima!

Legendarna grupa Whitesnake zapalila zagrebačku Šalatu...

U srijedu navečer popularni britanski rock bend po drugi put je nastupio u Hrvatskoj i zapalio zagrebačku Šalatu
Vidi originalni članak

U sklopu turneje 'The Flesh & Blood' legendarna engleska grupa 'Whitesnake' održala je koncert na zagrebačkoj Šalati. Predvođena velikim Davidom Coverdaleom (67) poznati rock bend izveo je svoje najpopularnije hitove, dok je publika oduševljeno pjevala poznate pjesme poput ‘Here I Go Again’ i ‘Shut up & Kiss Me’.

Whitesnake smo posljednji u Hrvatskoj imali priliku slušati 2015. godine u KC-u Dražen Petrović.

Neumorni Britanci na scenu su još od daleke 1978. godine, a osim frontmana Coverdalea, bend čine Reb Beach (gitara), Joel Hoekstra (gitara), Michael Devin (bas), Tommy Aldridge (bubanj) i Michele Luppi (klavijature). 

POGLEDAJTE GALERIJU: 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Demetra 04.07.2019.

    A je se Coverdale ofucao....

  • 04.07.2019.

    Šalata izgorila??? Katastrofa!

  • Smogovac_2 04.07.2019.

    Žao mi je kad neki ne znaju kad je dosta. OK, dok ima zanimanja uzimaju lovu. Coverdale je danas, nažalost, samo sjena onog nekadašnjeg pjevača, što nije ni čudo s obzirom koliko ima godina. Na način kako je pjevao još ga glasnice i dobro služe, ali nije to više tako dobro ... Sada se šlepa ko Mišo, kad ne može otpjevati dionicu preda palicu publici i digne ruke. Instrumentalno to zvuči čak i bolje nego original, ali glasovno je puno lošije. Nas su dosta bandova zaobilazili dok su bili na vrhuncu slave (i kvalitete). Obično bi dolazili kad je slava posustala s godinama. Sada kad dođu malo je kasno za dobiti najbolje od njih, ali bolje išta nego ništa. "Here I go again" je nabolji primjer, čovjek ako otpjeva 30% pjesme puno sam rekao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare