To je to što me zanima!

Legendarni gitarist Slash rasturio je svirkom na Šalati

Jedan od obožavatelja tijekom nastupa se popeo na binu i pao na leđa pa su morali intervenirati tjelohranitelji. Slash je Zagrepčanima poručio da će se opet vidjeti
Vidi originalni članak

Legendarni gitarist u petak je Zagrepčanima svirao hitove iz doba Guns’n’Rosesa, a prava euforija je zavladala kad su zasvirali ‘Welcome to the Jungle’ i ‘Sweet Child of Mine’. 

Jedan od obožavatelja tijekom nastupa se popeo na binu i pao na leđa pa su morali intervenirati tjelohranitelji. Slash je stigao u Zagreb s Myles Kennedyjem i The Conspiratorsima dvama autobusima i kamionom iz Milana, u kojem su imali zadnji koncert. 

Zagrepčanima su poručili da će se opet vidjeti. Odmah poslije nastupa na Šalati zaputili su se u Bukurešt. Za backstage su tražili samo da imaju dovoljno vina, piva i vode.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • blue_devil06 27.06.2015.

    ma odlicni su, Slash je rasturao na gitari :-)

  • tomicalomica 27.06.2015.

    Gledao sam GNR uzivo u Hamiltonu , cijeli kocert nije potrajao vise od 20 min , Axel Rose se pojavio u pijanom stanju i vrijedjao je publiku...na kraju su bili gadjani sa flasama od vode razno raznim predmetima jedva su spasili glave...inace volio sam tu grupu

  • funky_boy 27.06.2015.

    ..ovaj što je pao na leđa mora da je koristio mlijeko od 0,9 mliječne masti....;-))...

Komentiraj...
Vidi sve komentare