To je to što me zanima!

Legendarni Vicko završio je u bolnici: 'Srce je ispalo iz ritma'

Hvala na brizi. Nije korona, kaže radijski voditelj. U komentarima mu se javio pjevač i saborski zastupnik Davor Dretar Drele i poželio mu brzi oporavak
Vidi originalni članak

Radijski voditelj jutarnjeg programa Trpimir Vicković Vicko na svom je Facebook profilu objavio fotografiju iz bolničkoga kreveta i time zabrinuo svoje prijatelje i fanove. 

Snimio je 'selfie' pa napisao:

- Kako izgleda hospitalizirana osoba?

Na komentare podrške koje su mu uputili pratitelji redovito je odgovarao. Bilo je i onih koji su znatiželjno ispitivali što je bilo.

- Ništa, srčeko ispalo iz ritma pa sam na tretmanu, hvala na brizi. Nije korona - odgovorio je na neka od pitanja voditelj. Između ostalih, u komentarima mu se javio pjevač i saborski zastupnik Davor Dretar Drele (54) i poželio mu brzi oporavak. Vicko mu je poručio kako se osjeća počašćeno zbog njegova komentara. 

NA OPERACIJI NOGE Lokasova djevojka završila je u bolnici: Mama i Joško me paze

Inače, njegova kultna kontakt-emisija 'Vickova budilica' prije dvije godine oživljena je nakon deset godina stanke, i upravo uz Vicka brojni slušatelji vole započeti dan.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • qfheh 16.10.2020.

    Ponestalo mu medijske pažnje. Nažalost imao sam ga prilike upoznatu u ratu kad je bio u 102 br. Jedan od negatiniji osoba. Sve je  cinkario samo da bi sebe uzdignuo. Bljak

  • 09051959v 16.10.2020.

    Rado sam slušala njegove radijske emisije.

  • Z.a.c 16.10.2020.

    Vickoooooooooo budilicaaaaaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare