To je to što me zanima!

Lejla Filipović iznenadila je bujnim dekolteom: 'Volim cice'

Kampanji su se pridružile mnoge djevojke, a među njima su Petra Nižetić i Anita Dujić. Sve se češće objavljuju fotografije ženskog poprsja te se time želi potaknuti mlađe žene da idu češće na preglede
Vidi originalni članak

Supruga Tarika Filipovića (46), Lejla (41) iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama. Odmaknula se od obiteljskih fotografija koje inače obavljuje te je podijelila sa svima onu svojeg dekoltea. 

Naime, Lejla se fotografirala u grudnjaku u svrhu kampanje za osvještavanje žena u prevenciji protiv raka dojke. Zahvalila se Miji Dropuljić koja je pokrenula cijelu kampanju i podijelila svoje iskustvo.

Inače, Miji je pronađen veliki tumor na lijevoj dojci kada je imala samo 22 godine te je morala odmah na operaciju.

- Nemojte da nam njezino iskustvo, a ni iskustvo mnogih žena, osobito mladih djevojaka bude još samo jedan tekst koji ćete pročitati i zaboraviti. Naručite se na ultrazvuk već sutra. Djelujte preventivno da sutra ne bi bilo prekasno. Stavite i vi na svoj profil #volimcice i budite dio ove lijepe priče. Da budemo uvijek korak ispred - komentirala je Lejla, bivša Miss Hrvatske. 

Ovoj su se kampanji pridružile mnoge djevojke, a među njima su Petra Nižetić (37) i Anita Dujić (33). Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, a sve se češće objavljuju fotografije ženskog poprsja. Time se želi potaknuti mlađe žene da idu češće na preglede. 

SVAKI ZNAK IMA 3 SAVRŠENA PARA: Tko je vaša srodna duša prema vašem horoskopskom znaku?

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Ljenjuškanje 18.10.2018.

    TEZA:žena nakon 40-te sa 2 poroda: Neki dan baš vidim Lejlu i gledam nogice (2 batrljka). Taj prizor mi je učestal i u bližoj okolici gdje promatram žene oko sebe. Taj kapitalni konzumerizam i pravila izgledanja u 30/40/50 kao da ti je 18 tak godina. Uf koliko je to muke. Metabolizam, proces starenja i sl.u tim godinama, te pubertetski sa 18! Inače žena je jako ljepa...ovo sa sisikama ne kužim. Mort hoće postat voditeljica ili sl.ili joj fali ego/pažnje kao *super*zgodna žena Tarika. Ipak su joj 41 godina (ne kritiziram ja).

  • creepylighthouse 18.10.2018.

    Svaki dan sve vulgarnije i vulagarnije reklame izbacuju. S.e.x. na izvolte iskace iz pastete.

  • Mercedes s klasa 17.10.2018.

    Gdje je nives da potakne na pregled

Komentiraj...
Vidi sve komentare