To je to što me zanima!

Lejla Filipović otkrila tajnu vitke linije: 'Približavam se idealnim proporcijama, veseli me to'

Bivša Miss Hrvatske za sebe je pronašla idealan način vježbanja pa se osvrnula i na rezultate
Vidi originalni članak

Idealni trening za sebe pronašla je bivša Miss Hrvatske, Lejla Filipović (47), za kojeg kaže da je tajna njene vitke figure. Lejla tajnu neće sebično čuvati, dapače, s velikim uzbuđenjem otkriva kako je riječ o treningu uz pomoć elektromišićne stimulacije (EMS), na koji nekoliko puta tjedno odlazi.

UPORNOST JE KLJUČ Sklekovi, čučnjevi, bicikl: Tarik i Lejla Filipović održavaju figure pomoću moderne tehnologije

- Napokon se veselim svakom odlasku na trening - poručila je Lejla i na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

- Dosta je gatekeepinga. EMS trening mi je otkriće godine. Nakon samo dva mjeseca redovnog treninga mogu reći kako se po prvi put približavam idealnim proporcijama. Veselim se svakom odlasku na trening, a efikasnost i rezultati mi daju motivaciju da nastavim – objašnjava Lejla.

Pod budnim okom fitness i certificiranog EMS trenera, Davora Iliča i uz redovan trening, Lejla je u kratko vrijeme postigla izvrsne rezultate.

BIVŠA MISS Lejla Filipović pokazala figuru u crnom kupaćem: 'Morska vila'

- Cilj treninga bio je da Lejlini mišići dobiju tonus i jako smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima. Lejla je zaista posvećena, redovno dolazi na trening i u dva mjeseca ostvarili smo cilj – učvrstila je mišiće i povećali smo mišićnu masu - rekao je Davor.

- Iako je Lejla oduvijek imala odličnu liniju, rezultati će se teže vidjeti kod nje, nego li kod osobe koja ima višak kilograma. Međutim, uz pomoć EMS treninga postižemo super rezultate te Lejla i dalje nastavlja s treningom – pohvalio je Lejlinu posvećenost trener.

Trening uz pomoć EMS uređaja, koji je 25 puta učinkovitiji od 1.5 sata klasičnog fitness treninga ne zahtjeva puno vremena i u 20 minuta obrađuje cijelo tijelo pokretanjem svih grupa mišića.

U BRAKU SU 15 GODINA Lejla Filipović otkrila je tajnu skladna braka s Tarikom: 'Dugo smo se površno poznavali...'

Organizacijski je dobro posložen i idealan je tip treninga za sve one koji imaju pretrpan raspored dnevnim obvezama te nisu u mogućnosti izdvojiti određenu količinu vremena za vježbanje.

Ono što je posebno kod ove vrste treninga je revolucionarna EMS tehnologija koja pomoću jedinstvene metode smanjuje celulit, brže sagorijeva masti i više kalorija, učvršćuje kožu te smanjuje bol u leđima, vratu i zglobovima.

POGLEDAJTE VIDEO: DAMIRU KEDŽI FANOVI STRGALI MAJICU

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Aglaonema 16.10.2023.

    Koga briga????

  • mamuti na mostu 16.10.2023.

    Eto, vidjeh doticnu neki dan u Rovinju…. Strasno…. Plastika trci iz nje a on ko zadnji zemljak…. Tjo god kaze da im cvatu ruzice kenjari…. Osobno, sudeci prema govoru tijela reklo bi se da ju redovito samara….

  • 16.10.2023.

    I ovoj je dosadno u životu

Komentiraj...
Vidi sve komentare