To je to što me zanima!

Lejla Filipović pokazala majku i sestru: 'Baš vas je lijepo vidjeti'

Lejla je za tu prigodu odjenula narančastu haljinu na preklop te sandale iste boje, a kombinaciju je upotpunila bijelom torbicom te decentnim nakitom. Njezina sestra Amela blistala je u tigrastoj haljini
Vidi originalni članak

Bivša misica i supruga Tarika Filipovića (50), Lejla Filipović (45), podijelila je fotografiju sa sestrom Amelom te majkom Fehmom, a nije propustila fotografirati se i sama sa suprugom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lejla je s majkom i sestrom pozirala na Stradunu, a fotografirao ih je upravo Tarik. Sreće i veselja, sudeći prema objavi, nije nedostajalo.

Lejla je za tu prigodu odjenula narančastu haljinu na preklop te sandale iste boje, a kombinaciju je upotpunila bijelom torbicom te decentnim nakitom. Njezina sestra Amela blistala je u tigrastoj haljini te, također, narančastim sandalama, a majka u crnim hlačama te prugastoj košulji.

'Gracije', 'Lijepe dame', 'Ljepotice', 'Kao tri djevojke', 'Lijepo vas je vidjeti', poručili su im pratitelji u komentarima.

'LJEPOTICA' Lejla pozirala pred obiteljskom vilom i oduševila u bikiniju

Kasnije je bivša misica podijelila i fotografiju sa suprugom Tarikom, koji je na sebi imao žutu košulju, bijele hlače te tenisice.

Lejla je prije šetnje odmarala na plaži. Pozirala je pored mora u bijelom kupaćem kostimu te sa slamnatim šeširom na glavi. Istaknula je svoje duge noge te vitku figuru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • makako 02.09.2022.

    Šta tjera ove ljude da ovo rade? Zašto očekuju lijepe komentare? A i glavonja je tu sa egom do neba.

  • samodanas 02.09.2022.

    Wow... mace... predivne ste... gorite... boginje... gori internet... Nastavi niz svakodnevnih izjava na Insta... i da 🔥🔥🔥

Komentiraj...
Vidi sve komentare