To je to što me zanima!

Lemon Bar Club: Crveni prozori osvjetlili Gajevu ulicu!

Iduće srijede posjetitelje će dočekati DJ Matroda na 'Trippin Trough Haunted House' partyju na o kojemu organizatori ne žele puno otkriti. Čekaju vas iznenađenja
Vidi originalni članak

Svaki prolaznik koji se prošle srijede zatekao u Gajevoj ulici teško je mogao njome proći a da ne primjeti nešto neobično. Prozori preko puta Arheološkog muzeja isijavali su žarko crvenu svjetlost, a oni koji su malo bolje pogledali u njima su vidjeli djevojke. Sve je izgledalo kao u amsterdamskoj četvrti 'Red Light District' i dok su se dušebrižnici pitali što se to događa u njihovom gradu oni najhrabriji su se raspitivali o cijenama!

Ipak, da je sve samo dobra predstava organizatora Trippin klubskog programa uvjerili su se svi koji su zakoračili u Lemon Bar&Club u kojemu se te večeri održavao party pod nazivom 'Trippin To Amsterdam' u sklopu kojega je izveden 'Red Light District' plesni show kojim je ''dirigirao'' DJ Kosta Radman s poseban 'touch' dao je i zagrebački Smart Shop koji je sponzorirao i prezentirao amsterdamski 'Coffee Shop'.

Trippin je novi klupski program koji je svoju testnu fazu doživio (i preživio!) u baru zagrebačkog Lemona kroz četiri srijede tijekom mjeseca svibnja te si na taj način osigurao dom svake srijede kroz sezonu 2014/15. 

Bazira se na tematskim partijima koji će iz tjedna u tjedan, uz pomoć dekoracija, performansa i interaktivnog sadržaja, voditi posjetitelje kroz manje ili više fiktivne destinacije. Istovremeno, za DJ pultom će se izmjenjivati provjereni DJ-i, rezidenti zrćanskih klubova, Kosta Radman (Papaya Club), Aldo Morro (Noa Beach Club) te Matroda (Aquarius Club Zrće) koji je ujedno i polovica sve popularnijeg house dvojca Drop Dopers. 

Iduće srijede posjetitelje će dočekati DJ Matroda na 'Trippin Trough Haunted House' partyju na o kojemu organizatori ne žele puno otkriti no najavljuju da u Lemonu ništa neće biti kao što izgleda! 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_383511 28.10.2014.

    U Gajevoj ulici je sve moguce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare