To je to što me zanima!

Lenny Damijanić (4) mami je bubnjao još u trbuhu..

Lenny je prve bubnjeve dobio kad je imao godinu i šest mjeseci. Bili su plastični, a sada ima prave. Ne zna čitati slova i ide u vrtić, ali "skida" AC/DC
Vidi originalni članak

Bubnjeve sviram još otkad sam bio mali. Idem u vrtić i ne znam slova, priča nasmijani Lenny Damijanić iz Žminja podižući desnicu s četiri ispružena prsta pokazujući koliko ima godina. Mali bubnjar nastupom u showu “Supertalent” Nove TV doslovce je izbezumio publiku i žiri, a postao je zvijezda u središtu Istre i šire. Na gažama je postao popularniji od tate Dejana, žminjskog poštara koji odnedavno svira gitaru u bendu Night Express.
- Još u petome mjesecu trudnoće na jednom rock koncertu on mi je, vjerovali ili ne, uz ritam bubnjeva tako lupao u trbuhu da smo suprug i ja ostali zaprepašteni. Tad sam poželjela da mi dijete bude bubnjar iako sam oduvijek priželjkivala djevojčicu. U obitelji nije bilo instrumenta koji nismo imali, ali ništa ga nije interesiralo. Radije je lupao po loncima. Za Božić su mu nono i nona kupili plastične bubnjeve. Imao je godinu dana i šest mjeseci. Već za treći rođendan, umjesto da uložimo u kuću, kupili smo mu prave bubnjeve - priča majka Olivera. Da je dječak već navikao na medijsku pozornost, pokazao nam je prije fotografiranja “izgubivši” se na tren u kupaonici kako bi, na čuđenje nasmijanih roditelja, nanio gel na kosu. Lenny otkriva da u vrtiću Rapčići ima simpatiju Agnese zbog koje se katkad zna i potući s prijateljima.
- Mama mi je ljubav. Tata mi je sreća. A bubnjevi su mi... sve. Kad porastem, bit ću bubnjar ili nogometaš - kaže Lenny koji najčešće “raspali“ nešto od svojih idola M. Jacksona, AC/DC-a i Iron Maidena. Kad ne udara po bubnjevima, mališan se najradije igra s macom Mickom.





LENNY NA DVD-U GLEDA I SNIMKE KONCERATA
Lennyjeva “nona” je profesorica glazbene kulture. Mališan svakodnevno kroz igru vježba s tatom. Rođen je 25. 5. 2005. u dva sata i pet minuta u rađaonici broj pet. Lenny je do sada pogledao bezbroj koncerata na DVD-u. To ga više zanima od crtića. Roditelji ga često i vode na koncerte, a posebno voli one na motosusretima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_40333 18.10.2009.

    appice......moram ovo komentirati jer se ne slazem sa tobom nikako.....tesko da ce dijete sa 4god ovako svirati....zato je to talenat...a i sa 30 god ne vjerujem da neko moze ovako odsvirat....dobro ti sigurno znas--- cim ti je ovakav komentar....P

  • brnjica102 18.10.2009.

    Ja ne vjerujem mali ima 4god. jesi ikad vidio dijete od 4 godine ono nezna ni di je ni sta je, a ovaj mali lupa po bubnjevima. I onda ti tu ser** kako bilo tko s malo ritma moze to odsvirat...

  • Cura25 18.10.2009.

    Bravo Lenny samo tako nastavi, ima mali dara bez obzira što neki tu pričaju, a i vidi se da totalno uživa u tome. Držim fige da dođeš do kraja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare