To je to što me zanima!

Lenny Kravitz Zagrebom je šetao s dva tjelohranitelja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kravitz je dva dana razgledavao Zagreb, a šetao je i Cvjetnim trgom. Prve večeri bio je u Bavaria pubu gdje su ga gosti snimali čime god su stigli
Vidi originalni članak

Američki rocker Lenny Kravitz (45) posjetio je Zagreb. Dva dana opušteno je obilazio grad, a odsjeo je u predsjedničkom apartmanu hotela The Regent Esplanade. Tijekom dana i večeri šetao se Cvjetnim trgom. Prve je večeri s dva tjelohranitelja bio u Bavaria pubu na pivu. Čim su ga gosti prepoznali, većina ih se “uhvatila” mobitela i javljala prijateljima da zvijezda sjedi pokraj njih. Snimali su ga i fotografirali mobitelom, ali i fotoaparatima, kažu očevici. Ručao je u Kaptol centru, u restoranu koji je u vlasništvu glumice Jelene Perčin i njezina supruga Kristijana Babića. Osim bliskih suradnika, Lenny je poveo i kćer Zoe Isabelle (21), koju je dobio u braku s Lisom Bonet (41), glumicom iz Cosby Showa. Pjevač će u četvrtak navečer imati koncert na gradskom stadionu u Banjoj Luci. Koncert je prije mjesec dana bio odgođen zbog njegove upale grla.

DOK TRAŽI LJUBAV ŽIVOTA, OD SEKSA APSTINIRA
Lenny tvrdi da se već četiri godine suzdržava od seksualnih odnosa. Smatra kako će biti bolji ljubavnik kad upozna onu pravu.
- Mislim da su seks i intimnost jako važni. To želim raditi samo sa suprugom - rekao je. Navodno je bio s Adrianom Limom i Nicole Kidman.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jajopd 24.07.2009.

    da je mogao LIsa ga nebi ostavila,ili je možda otkrio svoju homoseksualnost

  • šuma 24.07.2009.

    a moš i sa 5 tjelohranitelja kako je krenulo kod nas

  • kalimeroNa2 24.07.2009.

    sto su nam se zenke popalile...curke, od ovih komentara i meni se digo na Lennya :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare