To je to što me zanima!

Lennyja su zaustavili na granici, TBF nije nastupao

Već nakon druge pjesme, otkazao je razglas. Uslijedila je pauza od desetak minuta. TBF nije nastupao jer nisu imali vremena posložiti opremu
Vidi originalni članak

Lenny Kravitz (44) popeo se na pozornicu u Jazinama sa 40 minuta zakašnjenja, a TBF, koji je trebao biti predgrupa, bio je u publici. Lenny je u utorak pjevao u Budvi, a za Zadar je krenuo u srijedu. No zaustavili su ga na crnogorskoj granici te zadržali. Kako nisu imali vremena posložiti svu opremu, TBF nije ni nastupao. “Dobra večer, Hrvatska, napokon sam došao da nadoknadim propušteno”, rekao je Lenny misleći na koncert koji je trebao imati u Zagrebu. Nakon druge pjesme, otkazao je razglas. Uslijedila je pauza od desetak minuta. Na koncertu su bili Božidar Kalmeta, Damir Hoyka, Jole te Luka Nižetić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Lenny1 07.08.2008.

    ma vi ste obicne budale! sta god se desi pozitivno u hrvatskoj to se doslovce pribije na kriz! izgleda da vam novinar nije ni bio na kocertu koji je bio FENOMENALAN!!! NAPRAVIO JE KONCERT ZA PAMCENJE, 2 put se vracao na bis! Al dobro, mozda da je svirao u Beogradu bi rekli kakoje odradio mozda najjaci koncert na ovom dijelu europe a ovako j.. ga tko nam je kriv da je svirao u hrvatskoj!

  • user_27152 07.08.2008.

    E i mi imamo sreće s tim koncertima

Komentiraj...
Vidi sve komentare